Startside > Opskrift > Skønne påske cupcakes med cremet topping
print

Skønne påske cupcakes med cremet topping

Denne type muffin er hurtig at lave, og med flot pynt og med en hjemmelavet muffinform af bagepapir er den super til påskebordet.

Glæder du dig allerede til hyggelige påskedage med dine nærmeste? Der skal være lidt sødt og lækkert til påskebrunchen! Overrask familie og venner med lækre påske cupcakes! De er hurtige at bage og dejligt luftige og lækre takket være den cremede topping. Du kan også give de et lille optisk løft: Med vores Toppits® Bagepapir omkring er de nemme at løsne fra muffinformene, og det giver en dekorativ indpakning. De er perfekte at give i gave eller tage med til påskebrunchen.

Ingredienser

til 12 portioner
   Til dejen:
180  g hvedemel
3  tsk bagepulver
140  g sukker
   salt
1   økologisk citron
170  g smør
3   mellemstore æg
2  spsk mælk
   Til topping:
100  g friskost
3  spsk flormelis
1  tsk citronskal
   Frugtfarve
200  g fløde
2  breve flødestabilisator
   påskedekoration
Forberedelse
45 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Forvarm ovnen til 180 grader alm. ovn (varmluft: 160 grader).

Trin 2:

Klip Toppits® Bagepapir ud i passende kvadrater, og tryk dem ned i muffinformens fordybninger. Du kan finde en praktisk vejledning på vores website (se linket længere nede)

Trin 3:

Kom mel, bagepulver, salt og sukker i en skål, og bland ingredienserne sammen. Kom dernæst citronskal, mælk, æg, smøg og citronsaft i skålen, og rød det hele sammen.

Trin 4:

Fordel dejen jævnt i muffinformen foret med Toppits® Bagepapir. Bag dine cupcakes i 25 minutter i den forvarmede ovn, og lad dem derefter køle helt af. Løft derefter dine muffins ud af formen ved hjælp af bagepapiret.

Trin 5:

Rør friskost sammen med flormelis og lidt citronskal, og du kan også vælge at tilsætte lidt frugtfarve. Pisk fløden med stabilisatoren. Fordel cremen på dine cupcakes ved hjælp af en sprøjtepose, og stil dem koldt.

Trin 6:

Inden servering kan du dekorere dine cupcakes med valgfri pynt – et voilà! 

Nu er dine påske cupcakes færdige! Med bagepapir omkring har du ikke blot løst problemet med muffinformen, men også sørget for en flot indpakning, som gør dine muffins perfekte som gave eller til at tage med til påskebrunchen. Vi ønsker dig god fornøjelse med bagningen og god påske!

På vores website får du en trinvis vejledning til, hvordan du nemt kan lave muffinforme af Toppits® Bagepapir. Vi har samlet flere påskeopskrifter til dig – hvis det skal være mere traditionelt, så kan du prøve påskeharekager!

Lignende opskrifter

Lav det enkelt i din egen ovn!

En lækker og varmende fiskesuppe - der faktisk er nem at lave

Dejligt julede briocher i muffinforme med smag af safran