Startside > Opskrift > Marineret svinekød med sennepsmarinade
print

Marineret svinekød med sennepsmarinade

Lækker grillglæde

At få succes med den hjemmelavede marinade er et kunstværk - men hvis du gør det rigtigt, har du meget at vinde! Marinaden sætter ikke kun sin unikke smag på kødet, men gør det også meget mere saftigt. Du hjælper dit grillede kød til nye smagshøjder, ganske enkelt.

Ingredienser

til 4 portioner
800  g svinekød
75  g sennep
25  g akaciehonning
100  kvist rosmarin
5  g timian
15  g gurkemeje
1  tsk hvidløgspulver
15  g hvid peber
25  g malet koriander
50  ml olivenolie
50  ml vand
Forberedelse
3 h
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Hak urterne fint, og anbring i en skål. Tilsæt honning, sennep, olie og vand og bland til en jævn masse.

Trin 2:

Stryg blandingen over svinemørbrad, læg den i en genoplukkelig Zipper® pose og lad marinere i cirka 2-3 timer.

Trin 3:

Tør marinaden fra svinemørbrad, inden du sætter kødet på grillen. Steg og nyd de lækre mørbrad med en cremet kartoffelgratin eller grillede grøntsager - eller begge dele!

Lignende opskrifter

Punktligt til international chokoladedag har vi en særlig opskrift til alle slikmunde derude: veganske appelsin-chokoladetrøfler. Smelter blødt indeni og er omgivet af sprød mørk chokalade på ydersiden - ganske enkelt uimodståelige!

Saftig nydelse med frisk rosmarin

Stop madspildet, nu genanvender vi. Sådan laver du din egen bouillon af grøntsagsrester.