Startside > Opskrift > Knækbrød, LCHF
print

Knækbrød, LCHF

Det knasende frøknækbrød, der med rørt topping bliver en delikatesse

Den perfekte snack til hygge i aftensolen, som appetizer til festen eller som en enkel og hurtig snack. Vores let bagt, glutenfri lavkulhydrat knækbrød er lækker som de er, og sammen med en frisk guacamole, en krydret salsa eller en cremet flødeost bliver de lækre!

Ingredienser

til 3 portioner
40  g knust hørfrø
20  g hørfrø
20  g høvlet hasselnødder
10  g sesamfrø
10  g solsikkefrø
1  drys salt
15  g parmesan
Forberedelse
50 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Dejligt sprødt knækbrød med rene ingredienser sammen med Toppits® bagepapir

Trin 1:

Bland 40 g malet hørfrø, 20 g hele hørfrø, 20 g høvlede hasselnødder, 10 g sesamfrø, 10 g solsikkefrø og en knivspids salt sammen med 1,5 dl lunkent vand. Lad trække i 20 minutter.

Trin 2:

Indstil ovnen til 180° C (160° C i varm luft). Når knækbrødsblandingen er blødt op og klar, hæld 15 gram parmesan i blandingen.

Trin 3:

Dæk en bageplade med et ark med bagepapir fra Toppits® og spred blandingen i et jævnt lag (ca. 2 mm) over papiret. Bag den lave kulhydrat knækbrød midt i ovnen i cirka 35 minutter. Lad knækbrødet afkøle og bryde i stykker. Takket være silikoneoverfladen på bagepapiret løsnes knækbrødet let!

Tips:

De sunde knækbrød passer perfekt med gode dips ovenpå. Prøv en cremet guacamole, en salsa med bid eller en flødeost blandet med urter og krydderier.

Crunchy kvalitet: Dækket med Toppits® aluminiumsfolie eller opbevaret i en beholder, forbliver knækbrødet sprødt i lang tid.

Lignende opskrifter

Er det ikke bare lækkert med en skive lunt nybagt brød, som man selv har bagt? Hvis man bruger resterne af de kogte kartofler fra dagen før, så stopper man også madspild. I denne opskrift viser vi dig, hvordan du gør.

Har du rester af blomkål liggende i dit køleskab? Mangler du opskrifter med blomkål, så kan du bruge dine overskydende grøntsager til at lave en lækker og let pizzavariant.

Naturlig sødet, saftige og smagsfulde grødmuffins med æble og banan