Startside > Opskrift > Grødmuffins med æble
print

Grødmuffins med æble

Naturlig sødet, saftige og smagsfulde grødmuffins med æble og banan

En skål grød på morgenkvisten giver dig den bedste start på dagen og holder dig behagelig mæt - i lang tid. Hvis du får grødrest tilovers, er det perfekt til stegning eller forvandle til gode, lækre muffins! Grødmuffins er perfekte til, når du vil have en lidt fastere, mættende snack fyldt med godbidder - vores version indeholder heller ikke sukker, men får sin sødme fra forskellige frugter

Note! Hvis du er allergisk eller af anden grund ikke ønsker at bruge hvedemel, kan du ændre dette til en glutenfri melblanding eller havregryn. Du kan også vælge at øge mængden af ​​grød og fjerne melet helt.

Ingredienser

til 10 portioner
2  dl havregrød
   æbler
1   æg
1   banan
2  dl mel
10  tsk kanel
½  tsk kardemomme
1  tsk bagepulver
1  knivspids salt
   Topping: 2 spsk havregryn
Forberedelse
45 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Hvis du ikke har færdiglavet grød, kan du koge en portion havregrød i henhold til emballagen og lade den afkøle lidt.

Skræl og riv æblet groft. Mos bananen.

Trin 2:

Sæt ovnen på 175 grader, og læg 8-10 Toppits® Flower muffins-muffinsforme i en muffinsform.

Pisk grød, æble, æg og banan sammen. Bland mel, kanel, kardemomme, bagepulver og salt og tilsæt, rør sammen. Fordel dejen i formene og drys havregryn over.

Bages midt i ovnen i 20-25 minutter, eller indtil muffinsene føles færdige, når du trykker let på toppen. Lad afkøle på et rist.

Lignende opskrifter

Smukke og holdbare cupcakeforme med Toppits® bagepapir

I denne opskrift viser vi dig, hvordan du ved hjælp af en frysepose med dobbeltlukning klargør fyld til dine tortellini og nemt kommer det på pastapladerne.

Har du igen kogt for mange kartofler? Så lav lækre gnocchi af dem!