Startside > Opskrift > Græske landmuffins med fetaost
print

Græske landmuffins med fetaost

Lækker muffins med et strejf af Grækenland

Vi kender alle søde dessertmuffins, men undertiden higer vi efter noget mere hjerteligt og velsmagende. Vores robuste muffins med fetaost er alt andet end cupcakes, men mere af en twist på en græsk tærte. Salt og cremet ost blandet med krydret oliven - mums!

Ingredienser til græske muffins. oliven og fetaost

Ingredienser

til 12 portioner
250  g mel
250  g kvark/græsk yoghurt
75  ml mælk
150  g fetaost
80  ml olivenolie
2   æg
2  tsk bagepulver
2  tsk oregano
6   soltørrede tomater
80  g cherry tomater
   salt, peber
Forberedelse
40 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Til dine vidunderlige lækre muffins fyldt med fetaost, bland først kvark med olie, mælk og æg. Salt og peber derefter blandingen

Trin 2:

Skær derefter de soltørrede tomater i små stykker og fetaosten i små terninger. Skær de vaskede cocktail-tomater i halve.

Trin 3:

I det næste trin tilsættes de soltørrede tomater, 100 gram fetaost, oregano, mel og bagepulver til dejen.

Trin 4:

Fyld nu Toppits® stabile muffins med muffinsrøren . Lav en lille hul i muffinsen, hvor du lægger den halverede cherrytomat og den resterende fetaost. Bag muffinsene i ca. 20-25 minutter i ovnen. Udført!

Tip: Når du tilsætter mel og bagepulver, hæld det gennem en si. På den måde undgår du, at dine muffins får klumper.

Tips!

Madmuffins opbevares i køleskabet i flere dage (opbevar dem i Toppits® SafeLoc® frysepose for at beskytte mod uvelkomne lugte) og er også perfekt til frysning. I betragtning af at de tør op hurtigt, er du altid klar til snacks eller udflugter! Sørg for, at muffinsne er kølet ordentligt ned, før de fryses, og lad dem optø ved stuetemperatur, før de er klar til at blive nydt.

Lignende opskrifter

Nektaringalette 24.09.2020

Saftig og herlig tærte direkte fra pladen

Sommerlige smag i dejlig form

Læskende, frisk og med en sprød topping - velegnet til varme og kolde dage