Startside > Opskrift > Frossen bærkage med sprødt dejlåg
print

Frossen bærkage med sprødt dejlåg

Perfekt kølig dessert til varme sommerdage

Denne iskage ser ikke kun fantastisk ud - den smager også guddommelig. Og du behøver bestemt ikke at være en professionel bager for at få succes - så længe du lykkedes med at fryse den, kan intet gå galt! Forresten: kagen er ikke engang bagt, bare frosset.

Udsmykning med bær - brombær, blåbær, hindbær - bringer kagen til et nyt niveau, men det går selvfølgelig lige så godt med andre frugter, såsom abrikos, fersken, stikkelsbær og druer. Sørg for at opdele de større frugter i mindre stykker, så du kan bruge dem på samme måde som du pynter med bær.

Ingredienser

til 8 portioner
350  g piskefløde
550  g yoghurt (3,5%)
1  stk vanillestang
90  g sukker
1  stk citron
400  g frosne bær (100 g til dekoration)
200  g havrekiks
Forberedelse
1 h
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Knus havrekagerne - prøv at hælde dem i en Toppits® SafeLoc® frysepose og rulle over for at undgå krummer. Smelt smøret i en gryde og bland dette derefter med de knuste kager. Tag en springform og dæk bunden med Toppits® bagepapir, anbring et jævnt lag af kageblandingen i bunden og pres hårdt, så det danner tæt masse.

Trin 2:

Bland yoghurten med sukker, vaniljestang og citron. Pisk fløden, indtil den stivner, og vend den i yoghurtblandingen.

Trin 3:

Bland 300 g frosset bær med yoghurt. Sæt halvdelen i køleskabet, og fordel den anden halvdel over cookiebunden i springformen i et jævnt lag. Placer i fryseren i en time. Tag kagen ud, spred resten af ​​yoghurtblandingen på kagen og sæt den i fryseren natten over.

Trin 4:

Når det er tid til at nyde den friske kage, skal du tage den ud 10 minutter før servering. Løsn formen, fjern kagen og dekorér med cirka 100 gram bær - eller nøjagtigt så meget bær, som du vil. Her er der ikke noget der er for meget!

Frosset tærte med sprød bund af cookies

Lignende opskrifter

Knækbrød, LCHF 10.09.2020

Det knasende frøknækbrød, der med rørt topping bliver en delikatesse

Saftig nydelse med frisk rosmarin