Startside > Opskrift > Citronmuffins
print

Citronmuffins

Saftige, gode, letbagte muffins

Syrlighed, fluffiness, enkelhed - hvad mere har du brug for? I disse lækre muffins blandes frisk citron med krydret, dekorative valmuefrø. De er hurtige at bage og passer perfekt i vores blomstermuffinsforme, toppen til en hyggelig forårssnack i solen.

Ingredienser

til 8 portioner
2  dl sukker
2  st æg
150  g smør
½  dl mælk
  dl mel
2  spsk valmuefrø, blå
2  tsk bagepulver
1  knivspids salt
Forberedelse
30 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Indstil ovnen til 200 grader. Placer otte Flowermuffinsforme på en tallerken.

Trin 2:

Riv skrællen af citron, og pres saften ud i et glas.

Trin 3:

Pisk sukker og æg hvidt og fluffigt.

Trin 4:

Smelt smøret og bland med citronsaft og mælk. Tilsæt det piskede æg.

Trin 5:

Bland mel, valmuefrø, salt og bagepulver godt. Tilsæt dejen og slå jævnt.

Trin 6_

Fyld formerne med dejen, næsten helt op.

Trin 7_

Bages midt i ovnen i 12-15 minutter, indtil den har rejst sig og føles fast. Fjern det fra ovnen, og flyt formene fra pladen. Nyd med et glas friskpresset juice - lækker!

Bedst til rester!

Sørg for at lave en dobbelt portion, så du kan fryse en portion og optø, når trangen falder på! Hvis du vælger ikke at fryse muffinserne, opbevares de i køleskabet et par dage. Sørg for at opbevare dem i en lufttæt beholder eller i Toppits® SafeLoc® fryseposer å de ikke optager anden lugt og lugt.

Lignende opskrifter

Julestokke 24.11.2020

Klassiske julestokke i en helt ny, sprød og blød udgave!

Er det ikke bare lækkert med en skive lunt nybagt brød, som man selv har bagt? Hvis man bruger resterne af de kogte kartofler fra dagen før, så stopper man også madspild. I denne opskrift viser vi dig, hvordan du gør.

Sæt kulør på dit julefad! Med denne nemme opskrift på glasur med rester af rødbede eller matcha, kan du forvandle dine småkager til søde blikfang til festlige anledninger.