Startside > Opskrift > Cheesecakemuffins
print

Cheesecakemuffins

Cheesecake i mini-format - cremet godbidder

Disse saftige og søde muffins er praktiske mini-versioner af den klassiske og altid så værdsatte kage: cheesecake. De er lette at røre sammen, og du bager dem hurtigt til nære og kære kommer på besøg, eller du tager dem med på en udflugt. Variér godbidderne med frugt og bær eller chokoladestykker og top med et dække af flormelis. Kun din kreativitet stopper!

Ingredienser

til 12 portioner
   Til muffins:
125  g smør
125  g sukker
1   æg
250  g mel
1  tsk bagepulver (strøget)
   Til cremen:
500  g kvark
150  g sukker
½   citron
150  g smør
2   æg
1  pakke vanillepuddingpulver
   Topping:
   flormelis, jordbær, hindbær, chokolade
Forberedelse
45 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Ingredienser til cheesecake muffins

Trin 1:

Smelt smøret sammen med sukkeret i en gryde i cirka et minut, rør ægget og tilsæt derefter mel og bagepulver. Bland alle ingredienser til en glat pasta.

Trin 2:

Opdel dejen i tolv dele og rul til kugler. Læg en kugle pr. muffinsform og tryk ned i formen.

"

Trin 3:

Nu er det tid til selve ostekagefyldet. Rør kvark og sukker sammen til en cremet masse. Smelt smøret og hæld det i ostemassen. Del en citron og pres, så du får lidt citronsaft i dejen - bland, indtil du får en glat dej. Vend æggene ind, og afslut med vaniljepuddingpulver. Rør, indtil du har en glat dej.

"

Muffinsmør på muffinsplade

Trin 4:

Fordel kvarkblandingen jævnt over muffinsene og bag i midten i en forvarmet ovn i cirka 25-30 minutter.

cheesecake muffins med revet citron

Trin 5:

Fjern ostekagemuffinserne fra ovnen, og anbring dem på en rist. Lad afkøle i cirka en time, inden du tilføjer topping. Riv skrællen af citronen og drys over boller. Nyd!

Lignende opskrifter

Lækker muffins med et strejf af Grækenland

Sommerlige smag i dejlig form

Knækbrød, LCHF 10.09.2020

Det knasende frøknækbrød, der med rørt topping bliver en delikatesse