Startside > Opskrift > Velsmagende muffins med kartoffel og bacon
print

Velsmagende muffins med kartoffel og bacon

Gode og enkle

Har du kartofler tilbage fra gårsdagens middag, og er du træt af at omdanne resterne til ovnstegte kartofler (igen ..)? Prøv at bage saftige madmuffins med kartofler og bacon! Kartoffelmuffins er perfekte til en picnic, til en solid snack eller kan endda tjene som frokost på farten. I Toppits® farverige stabile muffinsforme bliver de - kolde eller varme - ikke kun meget gode, men meget dejlige at se på. Lidt farve liver altid op!

Bacon og ost i mad muffins

Ingredienser

til 12 portioner
80  g baconterninger
350  g kartoffel
2  dl creme fraiche
150  g cheddar
2   æg
   frisk basilikum
1  tsk salt
   friskmalet peber
Forberedelse
40 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Forvarm ovnen til 180° C, og anbring dine Toppits® muffinsforme på en muffinsplade.

Trin 2:

Mos den kogte kartoffel og bland med æg, crème fraiche, baconterninger, det meste af osten såvel som salt og peber. Hvis du har lyst, kan du også blande hakkede purløg.

Trin 3:

Sæt blandingen i cupcakeformene, og slut den med den resterende ost på toppen.

Trin 4:

Bag muffinserne i cirka 20-30 minutter, indtil de har fået en gylden, sprød osteoverflade. Lad muffinserne køle lidt af og server koldt eller varmt. Et touch af creme fraiche eller Philadelphia på toppen gør boller endnu friskere. En lille kvist basilikum er prikken over i'et!

Muffins med bacon, ost og crème fraiche

Lignende opskrifter

Safranboller, luciaboller eller svenske lussekatter? De er lige lækre, uanset hvad man kalder dem. Vi giver dig en nem opskrift på dejligt saftige boller

Delt glæde er dobbelt glæde: brydebrød perfekt til picnic og til middage

Inspirationen er hentet fra røget laks, som er en populær spise – bare uden laks, men i stedet med fine strimler af gulerødder, som er marineret i en krydret marinade.