Startside > Opskrift > Quiché med laks
print

Quiché med laks

Enkleste retter til sammenkomster

Den klassiske franske specialitet quiché er en rund, flad smørdejs med et velsmagende fyld og blanding af æg og mælk. Vores version af quiche blev rettet til en firkant og fyldt med grøn asparges, laks og tomater. En fryd for øjet og ganen!

Ingredienser

til 4 portioner
250  g mel
½  tsk salt
130  g koldt smør
3   æg
3  spsk mælk
10  små kvist tomater
200  g grøn asparges
250  g grilled laks
½   rødløg
150  g fløde eller mælk
50  g parmasan
Forberedelse
35 min + 1,5 h
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Til dejen blandes mel og salt i en skål. Skær smøret i små stykker, og læg derefter i melet. Bland 1 æg og 3 spsk mælk i og æl hurtigt til en glat dej. Form dejen til en kugle, indpak i Toppits® plastfolie og opbevares i køleskab i mindst en time.

Trin 2:

Form dejen til et rektangel på en melet overflade. Placer derefter quichebunden på en bageplade dækket med bagepapir, og tryk dejen op rundt om siderne for at danne en mur. Hak dejen flere gange med en gaffel, og forvarm ovnen til 180° C.

Trin 3:

Skræl enderne af aspargesen af, og skær løget i ringe. Rør fløden sammen med revet parmesanost og 2 æg. Fordel laks, asparges og tomater over quichebunden. læg løgringene på og hæld æggestanden over.

Trin 4:

Sæt quichen i ovnen og bag i cirka 25-30 minutter. Lad afkøle et par sekunder, og server. Et tip er at tilføje en knivspids frisk machesalat og dryp lidt balsamicoeddike på, inden det er tid til at invitere dine gæster til den perfekte snack.

Bland og snack med quiche på butterdej med æg, laks, asparges og løgfyld

Lignende opskrifter

Intet efterår uden at spise suppe på græskar. Med et par enkle tricks kan du peppe din foretrukne topping op og få en udsøgt suppe på kolde dage.

Grillbuffetens sunde hofret

Crisp, Crisp .. En farverig forårssalat i en sprød kurv - mums!