Startside > Tips & Tricks > Planlæg den perfekte picnic
print

Planlæg den perfekte picnic

Sådan bliver din sommerforkælelse afvekslende!

Endelig er det sommer – endelig har vi perfekt solskinsvejr og kan nyde vores fritid i det fri! Og helt ærligt, der findes ikke noget bedre end en afslappet picnic eller grillaften med masser af friske snacks, god musik og et par af dine yndlingsmennesker. Og i år skal din picnic bare være endnu bedre, så derfor har vi forberedt et par praktiske picnic-idéer inklusive tjekliste. Sådan bliver det lettere for dig at pakke, og nydelsen bliver endnu mere farverig. Så hent din rygsæk eller picnickurv, og så sætter vi i gang!

08. Juli 2021, 15:44

Tip 1: Sikker transport af saftig frugt

En picnic er meget mere end bare en rugbrødsmad og og nogle bær! Især her om sommeren er der masser af lækre solmodne frugter at vælge imellem. Saftig fersken, ananas, mango eller kiwi som fingermad er for eksempel en lækker portion ekstra vitaminer. Forbered frugten i mundrette stykker hjemmefra, eller lav en lækker frugtsalat, og fyld de søde frugter i en genlukkelig Zipper® plastpose fra Toppits®. Posen er stabil og tæt – selv de mest saftige snacks opbevares sikkert i tasken. Det passende bestik hjemmefra kan også nemt medbringes hygiejnisk i Zipper® plastposerne, som er fremstillet af en slidstærk specialfolie.

Tip 2: Slut med madspild

Hvem har ikke prøvet det? Det er næsten umuligt at beregne den rette mængde mad til en grillaften eller en picnic. Desværre lander overskydende mad ofte i skraldespanden, selvom den ikke fejler noget. Men bare rolig, med de praktiske Zipper® plastposer fra Toppits® er det slut med madspild! Frit efter mottoet "more is more" kan du medbringe så meget mad, som du har lyst til. Helt uden madspild. For du tager bare resterne med hjem igen og spiser dem senere. Sikkerhedslynlåsene i høj kvalitet med den typiske zzzzzzip-lyd lukker nemt og tæt, igen og igen.

Tip 3: Beskyttelse mod ubudne gæster

Kender du det? Det er rigtigt hyggeligt, og man sidder og nyder sine snacks. Men så kommer bierne eller hvepsene og synes, at de også skal være med til din picnic.  Myrer er også hurtige til at finde vej til den medbragte mad. Dette stormløb af insekter kan hurtigt blive meget forstyrrende og ødelægge den gode stemning. Derfor er det vigtigt, at du husker at medbringe et par overtrækshætter. De hjælper med at beskytte dine lækkerier mod ubudne gæster og udtørring. Det elastiske bånd kan tilpasses perfekt til mange forskellige beholdere – både helt små skåle og store salatskåle. 

Picnic-tjekliste – det skal du huske

Lad os være ærlige: uanset hvor lang tid man bruger på planlægningen, så glemmer man altid et eller andet, når man vil på picnic eller grille. Netop af den grund har vi lavet en picnic-tjekliste, som hjælper dig med en perfekt planlægning af din udflugt i det fri. Så er du væbnet mod enhver form for sult.

O Picnic-taske

O Service inkl. kopper/glas og bestik

O Stort tæppe

O Fingermad som grøntsagsstave og frugttern

O Snacks som wraps eller en  madtærte

O Salat, som for eksempel spinat-salat med jordbær 

O Lidt til den søde tand, for eksempel saftige brombær-citron-muffins 

O Meget vigtigt: rigeligt at drikke

O Et viskestykke eller lommetørklæder (hvis uheldet er ude)

O En overtrækshætte (mod insekter og udtørring)

O En playliste med sange, som får dig i godt humør og evt. en højttaler

 

Du kan sætte et flueben ved alle punkterne? Så er du klar! Nyd dagen med dine yndlingsmennesker – og velbekomme!

Kunne du tænke dig endnu flere spændende tips til sommeren? Her kan du læse mere om, hvorfor du aldrig behøver smide frugtrester ud igen.

Hav en rigtig god picnic og hyg dig!

Anbefalede produkter

Mere inspiration

Med Toppits® bagepapir beskytter du brødets og kagen former med stil