Startside > Opskrift > Påskemuffins
print

Påskemuffins

Fine muffins med sukkersøde kaninøre af marshmallows

Den bedste bagning er den, børnene kan deltage i - at skabe noget selv er det bedste, de små ved! Bag blot saftige, legende gulerodsmuffins i Toppits® farverige Flower Muffins-forme, og dæk med flødeostfrostning og kaninører i marshmallows. Afslut med revet kokosnød. Vi lover, at de vil være dine absolutte yndlings kaninmuffins, der passer perfekt i påsken!

Ingredienser

til 12 portioner
200  gram gulerødder
50  g valnødder
175  g mel
125  g brun farin
8  g vanillesukker
  tsk kanel
2  tsk bagepulver
1  drys salt
180  ml solsikkeolie
2   æg
2  spsk mælk
200  g hytteost
50  g flormelis
12   store marshmallows
3  spsk strø eller farinsukker
3  spsk kokusflager
Forberedelse
50 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Forvarm ovnen til 160 grader i en konvektionsovn (180 grader med under- og overophedning). Fyld en muffinsform med Toppits® flowermuffins. Rens, skræl og riv 200 gram gulerødder. Hak 50 gram valnødder goft.

Trin 2:

Bland 175 gram mel, 125 gram brunt farin, 8 gram vaniljesukker, 1,5 tsk kanel, 2 spsk bagepulver og en knivspids salt i en skål. Brug en elektrisk håndpisker og bland i 1,8 dl solsikkeolie. Rør derefter i 2 æg og derefter 2 spsk mælk. Drej de revne gulerødder og hakkede valnødder ved hjælp af en øse.

Trin 3:

Spred dejen jævnt i muffinsformerne og anbring dem i den forvarmede ovn i cirka 25 minutter. Når de er bagt, lad dem køle af i muffinsformen i cirka 15 minutter, tag dem ud af pladen og lad dem køle helt af.

Trin 4:

Mens du venter på, at de saftige muffins afkøles, kan du forberede den cremede glasur til dine kaninmuffins. Bland 200 gram flødeost med 50 gram flormelis, og pisk forsigtigt men kort.

Påskemuffins med glasur, kokos og marshmallow i Toppits muffinsforme

Trin 5:

Spred glasuren over de nu afkølede muffins ved hjælp af en Toppits® sprøjtepose eller spiseske. For at skabe kaninørerne skal du halverer hver marshmallow diagonalt ved hjælp af en saks og dyppe den afskårne overflade i drys eller brun farin. Tryk kaninens ører ned i glasuren og drys med revet kokosnød. Nu er dine kaninmuffins klar! :)

Gulerodsmuffins med dekoration af kaninører I Toppits Flower muffins forme

Bedst til rester:

Muffins opbevares bedst i en lidt højere kageform dækket med Toppits® plastfolie i køleskabet, hvor de holder hold sig friske i cirka 1-2 dage.

Lignende opskrifter

Et must til sommerens varme dage: Frisklavet is med citroner. Rester på en cool måde!

Nektaringalette 24.09.2020

Saftig og herlig tærte direkte fra pladen

Vi er enige: Pizza er altid et hit! Og hvis du ikke har en ovn til rådighed, eller hvis du ikke gider at vente på forvarmning og bagning, så kan du lave en lækker pizza direkte i en pande.