Startside > Opskrift > Pandekager i muffinsformer
print

Pandekager i muffinsformer

Pandekagemuffins - let og klatfrit med Toppits®

Pandekager - den gode, klassiske barndomsfavorit, du aldrig bliver for gammel til. Med fløde og bær er det et must til weekendbrunch; med svampe gryderet bliver det et perfekt hverdagsmåltid. Prøv at lave pandekager i muffinsforme i stedet - perfekt til udflugter og picnic. Lige så god, mindre klatter!

Ingredienser

til 12 portioner
250  g mel
2  tsk bagepulver
¼  tsk salt
2   æg
3  dl mælk
2  msk ahornsirup
2  msk smeltet smør
Forberedelse
40 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Forvarm ovnen til 190 ° C. Bland mel, bagepulver og salt i en stor skål.

Trin 2:

Tilsæt æg, smeltet smør og ahornsirup. Pisk, hæld derefter mælken i, og rør, indtil alle ingredienser er blandet.

Trin 3:

Fordel dejen jævnt i Toppits® Stable Muffins, som du anbringer i en muffinsplade. Dette giver formene ekstra stabilitet og gør formene varmere og bager derfor pandekagemuffinsene bedre.

Trin 4:

Sæt pladen i ovnen og bag i cirka 20-25 minutter. Top med enhver frugt, chokolade, nødder, og hvorfor ikke noget fløde eller is? På pandekager fungerer alt. Nyd!

Gode pandekagemuffins i muffinsforme fra Toppits®

Bedst til rester:

Sørg for at lave en dobbelt portion, så du kan fryse en ned og tø op, når trangen melder sig! Hvis du vælger ikke at fryse muffinserne, holder de sig friske i køleskabet et par dage. Sørg for at opbevare dem i en lufttæt beholder eller i SafeLoc® fryseposer så de ikke overtager anden lugt og lugt.

Lignende opskrifter

Er du stadig på udkig efter en perfekt bæredygtig gave til påske med familien? Din søgen er forbi: Bag selv lækre minikager med overskydende gulerødder, og kom dem på glas. Bæredygtigt indpakket i bagepapir ser dit hjemmebag ekstra sødt ud.

Citronmuffins 23.04.2020

Saftige, gode, letbagte muffins

Lækker muffins med et strejf af Grækenland