Startside > Tips & Tricks > Ingefærsshots med Toppits® isterningeposer
print

Ingefærsshots med Toppits® isterningeposer

Høj energiboost I små doser

Som guld for dit helbred. Ingefær er den gavnlige superhelt, der booster kroppen og giver maven, hjernen og hjertet energi og fiber til at fungere optimalt. En urtemedicin, der er god i juice, asiatiske retter, te og i koncentreret form. Power pack er din bedste ven til at opbygge immunforsvaret og forhindre forkølelse hele året rundt. Sørg for at fryse ingefæren i shots i portioner, så du kan starte hver morgen med et virkelig sundt løft. Vi viser dig hvordan!

12. September 2020, 00:00

Hvad behøver du:

(ingredienser til 10 shots)

Sådan gør du!

hvis du ikke er overbevist om, at ingefær er et super trick til at øge energi og forhindre forkølelse, her er nogle fakta om urten med den mærkelige form fyldt med sundhed. Den indeholder blandt andet kalium, fosfor og C-vitamin, som alle er nødvendige for at styrke kroppens immunsystem og også gøre dig mere modstandsdygtig over for influenza, vira og forkølelse. Takket være sit gingerol indhold har ingefær derudover en naturlig smertelindrende virkning, er slimlindrende og virker antiinflammatorisk

Hvorfor er ingefærsshots så trendy? Givetvis kan du også booste dit immunsystem med frisk ingefærte. Men, når urten opvarmes mister den mange nyttige vitaminer og mineraler. Til shots anvendes roden i sin rå form, så din krop får andel af ingefærens fulde effekt.

Og du fixer et shot til et bedre immunforsvar på et øjeblik: først, klem juicen ud af citronen og samla den i en skål. Skræl derefter ingefæren og skær den i grove bider. Mix de to lsammen med vandet og agavesiruppen og slut af med at køre blandningen i en mixer eller juicemaskine. Sørg for at anvende en beholder med en smal tud så du let kan hælde juicen over i isterningposerne.

Praktiske isterninger med ingefær til at booste energi og helse.

Med fryseren fyldt af ingefærstykker har du adgang til en helseboost når du vil! Og der findes mange forskellige måder at anvende dem på. Start morgenen med en helseshot er en selvfølge, men prøv også at lægge en isterning i din drink for ekstra styrke. Eller hvad med en opfriskende topping på din naturel yoghurt? Og en herlig salat bliver endnu friskere med et touch af ingefær og citron.

Morgenen er oftest fyldt af træthed og kort på tid, men med færdige ingefærsisstykker i fryseren fikser du din morgensmoothie på nul tid. Du slipper for at presse citronjuice og behøver ikke bruge tid på at skralle og skære ingefær. Og til alle grillcheferne derude: læg en isterning i marinaden til din fisk - superfriskt!

Uanset hvordan du vælger at anvende dit lager af ingefærsshots har du nu et forråd af frisk energi klar til at booste din dag og krop!

Frosne isterninger med ingefær og citron for at forhindre forkølelse

Anbefalede produkter

Mere inspiration

Ribs er jo et rigtigt sommerbær – men hvis du fryser dem, så har du de lækre bær inden for rækkevidde året rundt.

Ingen sommer uden ananas! Vi viser dig, hvordan du kan fryse den eksotiske frugt i portioner. Således har du den altid lige ved hånden til lækre morgenmadsbowls, sommerlige cocktails eller sunde smoothies.

Det er sommer, og det betyder afslutningen på sæsonen for auberginer – men ikke på opskrifter som fx musaka mv.! Frys årstidens grøntsager korrekt, og nyd dem flere måneder senere.