Startside > Tips & Tricks > Hold hjemmelavet kryddersmør frisk i længere tid
print

Hold hjemmelavet kryddersmør frisk i længere tid

Hvad er det, der bare er et must til enhver grillfest? Kryddersmør selvfølgelig! Uanset, om det er til grillede grøntsager, kød eller til baguette - vi viser dig, hvordan du kan lave klassikeren selv og fryser den.

Kryddersmør og grillmad hører bare sammen. Det let smeltede smør, som er forfinet med krydderurter fra haven, kan nemt fremtrylles med få ingredienser i ens eget køkken! Og når man er meget lækkersulten og det skal gå stærkt, har vi et nemt hack til dig: Tilbered en større mængde smør i forvejen og frys den i portioner i Toppits® SafeLoc® fryseposer. Således er du perfekt forberedt på den næste barbecue og sørger for, at dine krydderurter fra haven ikke visner.

16. August 2023, 11:00

Ingredienser:

80-100 g krydderurter fra haven (f.eks. persille eller purløg) eller ramsløg

3 spsk. grøntsagsbouillon i pulverform

1 spsk. hvidløg

3 tsk. citronsaft

2 spsk. olivenolie 

250 g smør (stuetemperatur)

Toppits® SafeLoc® fryseposer

 

Tilberedning:


Forberedelse: Purer først krydderurterne, kornet grøntsagsbouillon og hvidløg samt citronsaft og olivenolie, og kom det i en skål. Tilsæt smørret, som har stuetemperatur, og bland det ensartet med en gaffel.

Frysning: Kom kryddersmørret i en sprøjtepose, fordel små portioner på en tallerken, og sæt det i fryseren. Det tager cirka tre til fire timer, inden portionerne er klare. 

Opbevaring: Kom kryddersmørret i en toppits® SafeLoc® frysepose, så det holder sig længere og for at spare plads. Luk posen på nær en lille åbning, og pres den overskydende luft forsigtigt ud. Luk derefter din SafeLoc® frysepose med dobbeltlukning helt, og læg den i fryseren. 

Således kan du tage kryddersmørret ud af fryseposen i portioner og når som helst du har brug for det. Desuden kan det holde sig i op til ni måneder i fryseren - appen Toppits® Foodsaver minder dig pålideligt om det, når slutningen på det frosne kryddersmørs holdbarhed nærmer sig, så du ikke behøver at lade fødevarer gå til spilde og smide dem ud.

Er du på jagt efter flere idéer til grillen? På vores website har vi samlet masser af opskrifter til dig. Fra grillet kyllingefilet til grillmarinade til fisk - der er noget til alle grillmestre.

Anbefalede produkter

Mere inspiration

Vi har tips til, hvordan du gør ost holdbar, og hvilke typer ost der egner sig bedst til at opbevare i fryseren.

Vi viser dig trin for trin, hvordan du fryser kogte ris korrekt, så du altid har ris klar til brug direkte fra fryseren.

Sådan kan du opbevare kogt broccoli på frost.