Startside > Opskrift > Flammkuchen med græskar
print

Flammkuchen med græskar

Knasende, sprød og med aromaen af ​​rosmarin

Leder du efter en frisk, sprød version af den klassiske pizza? Med syrlig fetaost, len crème fraîche og rosmarin som dufter i hele dit hjem. En flammkuchen - eller "tarte flambée", som den kaldes på fransk - er lille type pizza fra Alsace, der passer perfekt som en snack på terrassen eller foran en god serie på en kold efterårsdag.

Den største forskel er, at en flammkuchen ikke må have tomatsauce, hvilket gør smagene renere og tager mere plads. Derudover får du en crunchy bund og ikke en rodet, dejagtig base, der sker alt for ofte i traditionel pizza bagning.

Ingredienser

til 4 portioner
220  g mel
½  tsk salt
3  spsk olivenolie
1  lille løg
1  lille Hokkaidogræskar (cirka 500 g)
5  stilke rosmarin
2  dl Crème fraîche
200  g fetaost
Forberedelse
Förberedning: 30 min; tillredning: 15-20 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Ved hjælp af en foodprocessor æltes det 220 gram mel med 1/2 tsk salt, 3 spsk olivenolie og 100 ml varmt vand i et stykke tid. Derefter æltes dejen et stykke tid kun med dine hænder for at gøre den blødere. Form til en kugle, indpakning med Toppits® plastfolie, og læg den ind i køleskab for at hvile, mens andre ingredienser tilberedes.

Trin 2:

Forvarm ovnen til 200° C i varm luft (eller 220° C i øvre og nedre varme). Pil løg, halver og skær i tynde strimler. Rens og del græskaret, fjern kernerne og skær kødet i tynde stykker, cirka 5 mm tykke. Skræl rosmarinblade fra stilkene og hak dem.

Trin 3:

Fjern dejen fra køleskabet og plastfolie. Hæld mel på kagerullen og rul dejen ud direkte på Toppits® bagepapir med den skridsikre underside, og placer den derefter på ovnpladen. Alternativt kan du rulle dejen ud på en melet overflade og derefter placere den på en bageplade dækket med bagepapir.

Tarte flambee med græskar på Toppits bagepapir

Trin 4:

Dæk dej med 200 gram Crème Fra iche, salt og peber. Tilsæt løg og græskar, smuldre derefter fetaosten over. Glem ikke toppen med rosmarin!

Bag minipizzaen i ovnen i cirka 15-20 minutter. Når din flammkuchen er færdig med at bage, krydrer du med sort peber, og derefter bare nyde!

Det bedste til rester:

Hvis du dækker din bagt flammekage med Toppits® aluminiumsfolie Det forbliver frisk i et par dage i køleskabet. Opvarm i ovnen ved 200 ° C i cirka fem minutter, så bliver den som ny!

Lignende opskrifter

En halv rød peber, en gulerod eller et lille salathoved? 1,2,3 og så har vi en pesto!

Lækker muffins med et strejf af Grækenland

Quiché med laks 25.08.2020

Enkleste retter til sammenkomster