Startside > Opskrift > Dessert i glas: Jordbær møder kokosmælk
print

Dessert i glas: Jordbær møder kokosmælk

Nu er det endelig tid: Jordbærsæsonen er i gang! Den perfekte anledning til at lave en lækker dessert med de søde bær.

Aromatiske jordbær møder den fyldige kokosmælk – lyder det ikke som en himmelsk mundfuld? Det er det også! Denne opskrift forener alt det, som kendetegner en udsøgt dessert: Den uimodståelige friskhed fra vores sæsonbetonede yndlingsbær; den nøddeagtige aroma fra kokosmælk og den lette sødme fra flødeskum.

En dessert i glas er nemt at forberede og er en flot overraskelse på mors dag, som er lige om hjørnet.

Vi viser dig, hvordan du klargør denne drøm af en dessert på bordet!

Ingredienser

til 4 portioner
   Til jordbærcremen:
300  g jordbær
50  ml fløde
150  ml kokosmælk
1  spsk ahornsirup
   Til topping:
150  ml fløde
1  tsk vaniljesukker
Forberedelse
30 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Sådan gør du

Trin 1: 

Start med at blande jordbær med 50 ml fløde, kokosmælk og ahornsirup. Det klares hurtigst og nemmest med en mikser eller en stavblender.

Trin 2:

I en anden skål piskes resten af fløden sammen med vaniljesukker.

Trin 3:

Fyld nu glassene med jordbærcreme. Fyld flødeskum i en sprøjtepose, og fordel den oven på frugtcremen. Pynt med friske jordbær og chokoladespåner. Et voilà, nu er din jordbærdessert færdig!

Stil de fyldte glas på køl indtil servering, og dæk dem til med Toppits® Stretch Tops. På den måde bevares aromaen, og desserten i glas forbliver sommerligt frisk og uimodståeligt frugtagtig!

Er du på udkig efter en lækker opskrift, så du kan give dine kære med en kulinarisk glæde? Så prøv vores bagt cheesecake! Og hvis du ikke kan få nok af jordbær, så kan du jo prøve denne runde jordbærkage. Vi ønsker dig god fornøjelse i køkkenet!

Lignende opskrifter

Har du rester af blomkål liggende i dit køleskab? Mangler du opskrifter med blomkål, så kan du bruge dine overskydende grøntsager til at lave en lækker og let pizzavariant.

Sød og crunchy - med chokolade og mandel!

En rund kiks, en trekant og så lidt glasur - vores grantræer er klar!