Startside > Produkter > Sprøjteposer

Sprøjteposer

Til kreative mønstre og dekorationer

Pynt, garner og varier. Kun din fantasi og kreativitet sætter grænser for de mønstre, du kan sprøjte på dine saftige kager, søde muffins og lækre jordbærcakes.

Med Toppits® Sprøjteposer får du tre genanvendelige dekorative dyser med forskellige forme, så du kan tilpasse mønstre, glasur og frosting, når du har bagt.

Vores sprøjteposer er selvfølgelig lige så velegnede til fløde, kartoffelmos, og når du drysser marengs på bagepapir, inden de går i ovnen.

Den friske dej knuses

Fordele med Toppits® spøjteposer

  • checkHygienisk
  • check3 genanvendelige dyser
  • checkNem håndtering
Kvinde spørger om lækre boller

Pakkestørrelse

  • Betegnelse
    Indhold
  • Sprøjteposer
    10 poser, 3 mundstykker

Tip til brug af Toppits® poser

Til fin dekorationer, hvor der er behov for en tyndere glasur (f.eks. når du bager peberkagehuse og drys med sukker) kan du afskære et lille stykke af toppen af ​​posen og bruge det uden en dyse.

Det er også udemærket at bruge sprøjteposer, når man bager marengs eller koger kødboller. Forbered dejen, læg et bagepapir på en bageplade og fyld posen med kødbollefars. Skær derefter den spidse ende af posen, så du kan sprede kugler på bagepapiret. Sørg for at trykke godt ned mod papiret, så kødboller ikke bliver for porøse og falder fra hinanden. Når du fylder en plade, skal du bare bage kødboller i ovnen. Fri for osen!

Mere inspiration

Bagepapir kan meget mere, end du tror. Med den rigtige teknik kan man forvandle det til muffinsforme eller klippe det til, så det passer ned i din runde kageform. Sådan gør du.

Bagte boller og friskt brød uden lang hævning - takket være fryseren.

Relaterede produkter

Flower Muffins

Spis med øjnene! Fra sød til hjertelig, delikat til dekorativ: disse blomsterboller er højdepunktet på et kagebord med kærlighed.

Selv under ...

Bagepapir, ark

Tag et ark ud, dæk bagepladen og begynd at bage: vores nye bagepapir i lag med en skridsikker overflade gør bagningen endnu lettere. Papiret glider ikke ...