Startside > Produkter > Husholdningsfilm

Husholdningsfilm

Opbevaring på en enkel måde med Toppits® husholdningsfilm

Med den praktiske selvklæbende husholdningsfilm fra Toppits® kan du nemt holde din mad frisk endnu længere. Uanset om det er frugt, salat eller grøntsager - det fleksible, bløde specielle plastlag i tre lag fastgøres ekstra godt og bevarer både smag og vitaminer optimalt.

Emballagens fleksible easy-cut-system gør brugen af ​​Toppits® husholdningsfilm glat og let. Den ergonomiske emballage har en perfekt integreret afrivningssav - det er utroligt let at rive et stykke husholdningsfilm fra Toppits®.

Derudover er Toppits® ny husholdningsfilm lavet af 70% genanvendte ressourcer!

Plastfolie holder salaten friskere længere

Fordele med Toppits® plastfolie

 • checkAf 70% genanvendte ressourcer
 • checkEasy-Cut-System og ergonomisk emballage til enkel afrivning
 • checkDen selvklæbende, tre-lags specialplastfolie klæber optimalt og hjælper med at holde madens smag og næringsstoffer længere
 • checkLet at finde starten på rullen - fastgør kanten af ​​folien på pakken
 • checkHygiejnisk kliklukning
 • checkIntegreret rulleholder - holder rullen på plads i pakken
Plastfolie kan anvendes til alle typer af madlavning

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Længde
  Bredde
 • Plastfolie
  40 m
  32,5 cm

Tip til brug af plastfolie

Plastindpakning og køleskab - den optimale friskhedskombination

Den gennemsigtige plastfolie er et rigtig all-round våben! Har du rester efter middagen? Grøntsager, kød eller pasta? Godt dækket med plastfolie og opbevaret i køleskab, forbliver dine fødevarer friske i dage. Derudover er måltider baseret på rester hurtigere at tilberede og er også billigere.

Mad, der opbevares åbent og uden beskyttelse, tørrer hurtigt ud og mister både smag og tekstur. Med Toppits® plastfolie og en mørk kold opbevaringsplads sikrer du, at maden beholder sine originale smag og næringsstoffer længere.

Forresten: Hvis du ikke kan spise maden, mens den er i køleskabet, har vi en anden løsning. Lær hvordan du opbevarer og opbevarer dine rester i fryseren!

Plastindpakning beskytter mod lugt og ubehagelig lugt

Med Toppits® plastfolie kan du let forhindre uønsket lugt fra din mad i at danne lugt i køleskabet. Sørg for at indpakke ost og lignende stærkt lugtende produkter i plastfolie inden opbevaring i køleskab.

Maden varer ikke kun længere, men udviklingen af ​​lugt vil reduceres markant, og anden mad i køleskabet optager ikke nogen smag fra duften.

Plastindpakning: en praktisk ledsager om sommeren

Toppits® plastfolie forlænger madens holdbarhed og er ideel til opbevaring, opbevaring og frisk mad i køkkenet. Men selv uden for køkkenet er den gennemsigtige plastfolie en meget praktisk hjælper. Under en sommerbrunch og picnic udendørs, for eksempel.

Af genanvendte ressourcer

Toppits® ny plastfolie er lavet af 35% genanvendte ressourcer. Grundlaget for produktionen er rester fra fødevareproduktionscyklussen, der behandles for Toppits® plastfolie gennem en innovativ proces, der skaber vores mest holdbare plastfolie til dato! Imidlertid er vores mål gradvist at øge andelen genanvendt materiale, der spares på oliereserver og klima. Det første skridt er taget, og vi arbejder intensivt med videreudvikling.

Den perfekte forberedelse

Har du ud fra ren lidenskab og måske sult forberedt for meget mad til dine gæster? Efter brunch skal du gøre det til en vane at dække al madrester med plastfolie så du nemt kan fortsætte med at nyde alle rester i de kommende dage. Du gør en indsats for miljøet, din tegnebog og smider ikke perfekt god mad ud for tidligt.

Mere inspiration

Uanset om det er tilbehør til mad, som salat eller i en smoothie – spinat er sundt OG lækkert. Med et par tips og tricks kan du opbevare din spinat optimalt, så den holder sig frisk længere.

Sådan bliver din sommerforkælelse afvekslende!

Korrekt opbevaring med Toppits®: spisekammer

Relaterede produkter

Ovn-, grill- og frysefolie

Med et slag kan du nemt og sikkert dække store tallerkener, bageplader og beholdere med den formbare ovn grill og frysefolie fra ...

Mikrobølgeovn 2-i-1 film

Med 2-i-1-mikrobølgefolien fra Toppits® har du to køkkengadgets i én pakke ved hånden. Du kan bruge den til at ...

Zipper® genlukkelige plastposer

Zipper® genlukkelig plastpose fra Toppits® holder tæt - du kan stole på den. Den genlukkelige plastpose er den perfekte hjælp til husholdningen ved ...

Overtrækshætter

Toppits® overtrækshætter med elastisk bånd, der passer til store skåle, skåle og tallerkener og hold mad frisk på en smart og fleksibel ...