Startside > Tips & Tricks > Beklæd din brødform med bagepapir
print

Beklæd din brødform med bagepapir

Med Toppits® bagepapir beskytter du brødets og kagen former med stil

Så at et saftigt brød ikke falder fra hinanden eller mister sin form. Med en bagepapirforet form klæber brødet sammen uanset rund, kantet eller oval form, og du undgår en masse krummer. Med Toppits® bagepapir behøver du heller ikke at smøre formen, og du kan forme i alle forskellige forme.

14. September 2020, 00:00

Hvad behøver du:

Sådan gør du!

1. Forbered bagepapiret

tilpas bagepapiret så det passer den form og størrelse du skal beklæde. Til en klassisk brødform klipper du et ark over - det skal være ca 20 cm. Læg papiret plant, centrer bageformen midt på og tegn rundt om med en blyant.

2. Foldning og klipning

Sæt bageformen til side og fold papiret fra blyantstregerne. Klip derefter papiret på de korte sider indtil papiret kan foldes. Ialt skal du klippe i papiret fire gange.

3. Beklæd formen med bagepapiret

Nu er det tid at placere papiret i brødformen. Fold papiret og se til at kanterne overlapper hinanden så at papiret forbliver så glat som muligt. Hæld dejen i og bag til perfektion. Det færdige brød, eller kage, kan efter afkøling så enkelt løftes ud af formen ved hjælp af bagepapiret. Smid forsigtigt papiret væk og nyd det bedste som findes: nybagt.

Anbefalede produkter

Mere inspiration

Sådan bliver din sommerforkælelse afvekslende!