Startside > Tips & Tricks > Bagepapir kan rigtig meget: Tips og tricks til brug af bagepapir
print

Bagepapir kan rigtig meget: Tips og tricks til brug af bagepapir

Bagepapir kan meget mere, end du tror. Med den rigtige teknik kan man forvandle det til muffinsforme eller klippe det til, så det passer ned i din runde kageform. Sådan gør du.

Bagepapir: det hører egentlig ikke til blandt de mest spændende køkkenting til bagning, men det kan det hurtigt blive. Det kan nemlig bruges til meget mere, end du kan forestille dig. Du har glemt at købe muffinsforme? Din redning: Bagepapir! Leder du efter et optimalt underlag til udrulning af dej? Din redning: Bagepapir. Vil du beklæde en rund kageform? Din redning – du har sikkert allerede gættet det: bagepapir

20. Oktober 2021, 14:55

Tip nr. 1: Klip bagepapir til rund kageform

Kender du det problem? Du vil gerne bage en kage, men så klæber dejen fast på kageformen? Kagens bund vil ikke slippe formen? Her kommer det første tip i brug. Klip den perfekte cirkel af dit Toppits® bagepapir. Læg dit bagepapir i kageformen, og så er det nemt at få kagen ud. Sådan gør du:

  1. Fold bagepapiret i to halve.
  2. Hiv enden af, og fold igen bagepapiret i to halve.
  3. Fold papiret i overlappende trekanter, så du får en tragtform med spids ende.
  4. Placer til sidst spidsen i midten af den runde kageform, og klip den overskydende kant af. Færdig!
Klip dit bagepapir til runde kageforme.

Tip nr. 2: Muffinsforme af bagepapir

Her kommer næste tip: Muffins i bagepapir i stedet for muffinsforme. Du har tilbragt hele eftermiddagen i køkkenet og allerede klargjort det hele til dine cupcakes. Nu er det tid til at fylde dejen i formene, men så kommer du i tanke om, hvad du glemte at købe. Det er intet problem, hvis du har Toppits® bagepapir i skuffen. Klip små kvadrater ud af bagepapiret, og tryk dem ned i muffinsbakkernes fordybninger. Det er vigtigt, at kvadraterne er lidt større end fordybningerne. Dette life hack er ikke bare praktisk, men giver også et flot resultat!

Tip nr. 3: Bagepapir som underlag

Når du skal til at rulle din dej ud, mangler der tit et optimalt underlag. At drysse mel på køkkenbordet kunne være en mulighed – det giver dog en masse rengøring efterfølgende. Den anden mulighed: Det skridsikre bagepapir fra Toppits®. Takket være den innovative, skridsikre underside bliver vores bagepapir, hvor det er, og på grund af den antiklæbende struktur, så klistrer dejen sig ikke fast. På den måde kan du nemt og rulle dejen ud.

Brug skridsikkert bagepapir til nem håndtering og den perfekte bageoplevelse.

Mere inspiration

Bagte boller og friskt brød uden lang hævning - takket være fryseren.