Startside > Produkter > Zipper® genlukkelige plastposer

Zipper® genlukkelige plastposer

Allroundposen

Zipper® genlukkelig plastpose fra Toppits® holder tæt - du kan stole på den. Den genlukkelige plastpose er den perfekte hjælp til husholdningen ved frysning og til at holde mad frisk - både derhjemme og på farten. Derudover er Toppits® nye Zipper® poser lavet af 70% genanvendte ressourcer!

Selvfølgelig kan du også bruge Zipper® posen til at opbevare, sortere og transportere mindre genstande af alle slags. På denne måde kan du skabe orden og beskytte det, der er værdifuldt for dig på kort tid. Med en Zzzzzip - sikkert lukket!

Takket være sin specielle folie er den genlukkelige plastpose Zipper® holdbar og stabil. Lynlåsen giver dig mulighed for, hvis du vil, at spise direkte fra posen og derefter let lukke den igen. Det er også muligt at transportere saftigere, klistret mad i Toppits® all-round poser.

Toppits Zipper genlukkelig plastikpose med graesskaersuppe

Fordele med Toppits® Zipper®

 • checkSikkerheds lynlås med den typiske Zzzzzzip-lyd - lukkes let og tæt, igen og igen
 • checkSpeciel folie – holdbar og vandtæt
 • checkPerfekt til sous vide og dampkogning
 • checkFlad og fleksibel bund - for let påfyldning
 • check1-liters posen er i overensstemmelse med EU-reglerne for håndbagage til flyrejser
 • checkLavet af 70% genanvendte ressourcer
Toppits Zipper plastikpose med kage

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Volumen
  Indhold
 • Zipper® allroundpose
  1l
  12 poser
 • Zipper® allroundpose
  3l
  8 poser

Tip til brug af Zipper®

Frisk mad hvornår og hvor du vil

Hvad skal du gøre? Har din sult eller lidenskab for mad fået dig til at lave mere mad, end du kan spise? At smide god og nærende mad er naturligvis ikke en mulighed - at undgå madspild er en selvfølge. løsning? Det er enkelt: Opbevar resterne i Zipper® plastpose fra Toppits® og nyd den gode mad senere!

Du kan endda opbevare saucer, supper eller dressings i Toppits® genanvendelige Zipper® poser, da lukningen er luft- og vandtæt. Mad og smag forbliver, hvor de hører hjemme, og du kan nyde alt senere - friskt!

Uanset om du vil medbringe din mad på arbejde eller skole, opbevar den i køleskabet eller frys det gør Toppits® Zipper® poser nemt! At maden ikke havner i skraldespanden, det er helt sikkert!

Køkkenværktøj med lynlås

Du kan bruge Zipper® plastikposer ikke kun til opbevaring, men også til madlavning. Når du om sommeren skal forberede grillen til en BBQ og vil grille lækkert marineret kød, brug en lynlås®!

Den robuste pose med lynlås er perfekt til marinering af grillet mad. Fyld helt enkelt med (kød, kylling, tofu), marinade og Zzzzzzip!

Når du vil servere en lækker ostekage til dessert, kan du bruge Zipper® posen. Knus kage i bunden af ​​posen, så du ikke har krummer overalt!

Med håndbagagen gennem sikkerhedskontrollen

Selv udenfor køkkenet er Toppits® Zipper® posen en smart hjælper. Ideel til bagage, den holder din makeup sikker og følger dig sikkert gennem sikkerhedskontrollen i enhver lufthavn!

Af genanvendte ressourcer

Toppits® nye Zipper® poser er lavet af 70% genanvendte ressourcer. Grundlaget for produktionen er rester fra fødevareproduktionscyklussen, der behandles for Toppits® Zipper® poser gennem en innovativ proces, der skaber vores mest holdbare plastfolie til dato! Imidlertid er vores mål gradvist at øge andelen genanvendt materiale, der spares på oliereserver og klima. Det første skridt er taget, og vi arbejder intensivt med videreudvikling.

Takket være Zipper® bliver besøget på stranden bekymringsfrit

Du kan også bruge Zipper® tasken efter din flyrejse i løbet af ferien. Læg små ting i posen for at beskytte dem mod vand og sand på stranden.

Det betyder ikke noget, om det er dit pas, kortspil eller en bog. Takket være den holdbare folie og den sikre lynlås er dine ting beskyttet - hverken vand eller sand trænger igennem.

Du kan endda beskytte og bruge din smartphone eller tablet på denne måde. Mange dejlige timer i liggestolen - intet står i vejen mere!

Mere inspiration

Sådan bliver din sommerforkælelse afvekslende!

Høsttid 10.09.2020

Frugt og grønt i sæsonen

Sådan slipper du for nogensinde at smide overmoden frugt og frugtrester ud igen!

Relaterede produkter

Ovn-, grill- og frysefolie

Med et slag kan du nemt og sikkert dække store tallerkener, bageplader og beholdere med den formbare ovn grill og frysefolie fra ...

Aluminiumsfolie

Med Toppits® aluminiumsfolie er smagene og næringsstofferne i din mad effektivt beskyttet. Takket være det dobbelte bikagemønster og den specielle ...

Plastfolie

Med den praktiske selvklæbende plastfolie fra Toppits® kan du nemt holde din mad frisk endnu længere. Uanset om det er frugt, salat eller grøntsager - ...

SafeLoc® fryseposer med dobbeltlukning

Den integrerede dobbeltlukning med SafeLoc® fra Toppits® betyder, at den genlukkelige frysepose lukkes og åbnes let. Påfyldning af fryseposen er meget ...