Startside > Produkter > Zipper® genlukkelige plastposer

Zipper® genlukkelige plastposer

Allroundposen

Zipper® genlukkelig plastpose fra Toppits® holder tæt - du kan stole på den. Den genlukkelige plastpose er den perfekte hjælp til husholdningen ved frysning og til at holde mad frisk - både derhjemme og på farten. Derudover er Toppits® nye Zipper® poser lavet af 35% genanvendte ressourcer!

Selvfølgelig kan du også bruge Zipper® posen til at opbevare, sortere og transportere mindre genstande af alle slags. På denne måde kan du skabe orden og beskytte det, der er værdifuldt for dig på kort tid. Med en Zzzzzip - sikkert lukket!

Takket være sin specielle folie er den genlukkelige plastpose Zipper® holdbar og stabil. Lynlåsen giver dig mulighed for, hvis du vil, at spise direkte fra posen og derefter let lukke den igen. Det er også muligt at transportere saftigere, klistret mad i Toppits® all-round poser.

Frischer Apfel wird geschnitten

Fordele med Toppits® Zipper®

 • checkSikkerheds lynlås med den typiske Zzzzzzip-lyd - lukkes let og tæt, igen og igen
 • checkSpeciel folie – holdbar og vandtæt
 • checkPerfekt til sous vide og dampkogning
 • checkFlad og fleksibel bund - for let påfyldning
 • check1-liters posen er i overensstemmelse med EU-reglerne for håndbagage til flyrejser
 • checkLavet af 35% genanvendte ressourcer
Fröhliches Kind nascht frische Himbeeren

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Volumen
  Indhold
 • Zipper® allroundpose
  1l
  12 poser
 • Zipper® allroundpose
  3l
  8 poser

Tip til brug af Zipper®

Frisk mad hvornår og hvor du vil

Hvad skal du gøre? Har din sult eller lidenskab for mad fået dig til at lave mere mad, end du kan spise? At smide god og nærende mad er naturligvis ikke en mulighed - at undgå madspild er en selvfølge. løsning? Det er enkelt: Opbevar resterne i Zipper® plastpose fra Toppits® og nyd den gode mad senere!

Du kan endda opbevare saucer, supper eller dressings i Toppits® genanvendelige Zipper® poser, da lukningen er luft- og vandtæt. Mad og smag forbliver, hvor de hører hjemme, og du kan nyde alt senere - friskt!

Uanset om du vil medbringe din mad på arbejde eller skole, opbevar den i køleskabet eller frys det gør Toppits® Zipper® poser nemt! At maden ikke havner i skraldespanden, det er helt sikkert!

Køkkenværktøj med lynlås

Du kan bruge Zipper® plastikposer ikke kun til opbevaring, men også til madlavning. Når du om sommeren skal forberede grillen til en BBQ og vil grille lækkert marineret kød, brug en lynlås®!

Den robuste pose med lynlås er perfekt til marinering af grillet mad. Fyld helt enkelt med (kød, kylling, tofu), marinade og Zzzzzzip!

Når du vil servere en lækker ostekage til dessert, kan du bruge Zipper® posen. Knus kage i bunden af ​​posen, så du ikke har krummer overalt!

Med håndbagagen gennem sikkerhedskontrollen

Selv udenfor køkkenet er Toppits® Zipper® posen en smart hjælper. Ideel til bagage, den holder din makeup sikker og følger dig sikkert gennem sikkerhedskontrollen i enhver lufthavn!

Af genanvendte ressourcer

Toppits® nye Zipper® poser er lavet af 35% genanvendte ressourcer. Grundlaget for produktionen er rester fra fødevareproduktionscyklussen, der behandles for Toppits® Zipper® poser gennem en innovativ proces, der skaber vores mest holdbare plastfolie til dato! Imidlertid er vores mål gradvist at øge andelen genanvendt materiale, der spares på oliereserver og klima. Det første skridt er taget, og vi arbejder intensivt med videreudvikling.

Takket være Zipper® bliver besøget på stranden bekymringsfrit

Du kan også bruge Zipper® tasken efter din flyrejse i løbet af ferien. Læg små ting i posen for at beskytte dem mod vand og sand på stranden.

Det betyder ikke noget, om det er dit pas, kortspil eller en bog. Takket være den holdbare folie og den sikre lynlås er dine ting beskyttet - hverken vand eller sand trænger igennem.

Du kan endda beskytte og bruge din smartphone eller tablet på denne måde. Mange dejlige timer i liggestolen - intet står i vejen mere!

Mere inspiration

Med Toppits® bagepapir beskytter du brødets og kagen former med stil

Sådan slipper du for nogensinde at smide overmoden frugt og frugtrester ud igen!

Korrekt opbevaring med Toppits®: spisekammer

Relaterede produkter

Plastfolie

Med den praktiske selvklæbende plastfolie fra Toppits® kan du nemt holde din mad frisk endnu længere. Uanset om det er frugt, salat eller grøntsager - ...

Mikrobølgeovn 2-i-1 film

Toppits® Mikrobølgeovn 2i1 film holder varen frisk og mikrobølgeovnen forbliver ren.

SafeLoc® fryseposer med dobbeltlukning

Den integrerede dobbeltlukning med SafeLoc® fra Toppits® betyder, at den genlukkelige frysepose lukkes og åbnes let. Påfyldning af fryseposen er meget ...

Overtrækshætter

Toppits® overtrækshætter med elastisk bånd, der passer til store skåle, skåle og tallerkener og hold mad frisk på en smart og fleksibel ...