Startside > Produkter > SafeLoc® fryseposer med dobbeltlukning

SafeLoc® fryseposer med dobbeltlukning

Sikker indfrysning

Den integrerede dobbeltlukning med SafeLoc® fra Toppits® betyder, at den genlukkelige frysepose lukkes og åbnes let. Påfyldning af fryseposen er meget let takket være den fleksible og stabile bund.

Derudover kan Toppits® dobbeltforseglede fryserposer takket være materialets høje kvalitet og den tykkere plast anvendes både til chokindfrysning ved - 40°C og til opvarmning i vandbade op til + 90°C. Dette gør Toppits® dobbeltforseglede fryseposer til en ideel løsning til husholdninger, hvor du vil tilberede større mængder mad. Frysning, tømning af portioner og optøning af mad vil være let og glat.

Derudover er Toppits® SafeLoc® fryseposer nu lavet af 70% genanvendte ressourcer!

Frys og optø skåret frugt med dobbeltlukningsposer med lynlås fra Toppits

Fordele med Toppits® fryseposer med zip

 • checkEn ekstra tyk film, der beskytter mad mod frysebrand
 • checkSafeLoc®-lukningen lukkes let og sikkert - du kan være sikker på, at posen holder tæt!
 • checkPerfekt til sous vide og dampkogning
 • check1-liters posen er i overensstemmelse med EU-reglerne for håndbagage til flyrejser
 • checkMulighed for at skrive friskhedskode på posen til brug i Foodsaver-appen
 • checkLavet af 70% genanvendte ressourcer
Optøet frugt fra dobbeltlukkede fryseposer med lynlås fra Toppits

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Volumen
  Indhold
 • SafeLoc® dobbeltlukkede fryseposer
  1l
  20 poser
 • SafeLoc® dobbeltlukkede fryseposer
  3l
  15 poser

Tips for anvendelse af SafeLoc® fryseposer med dobbeltlukning

Beskyttende materiale egenskaper

SafeLoc® fryseposer med dobbeltlukning fra Toppits® - nu lavet af 70% genanvendte ressourcer - er meget modstandskraftige og beskytter næringsstofferne i maden. Den holdbare folie tåler temperaturer fra -40°C til +90° C uden problemer. Med poserne kan du eksempelvis chokfryse grøntsager. Samtidigt bevares både konsistens og vitaminer i fødevarerne.

Derudover er SafeLoc® fryseposer med dobbeltlukning også fremragende til indfrysning af krydderier. Aromatisk velduftense hvidløg, finthakket dild og persille kan bevares med ganske få trin.

Takket være de robuste vægge beskytter SafeLoc® dobbeltforseglede fryseposer mod frysebrænding, og du kan også skabe et homogent miljø uden vakuumforsegler. Dette forhindrer, at de frosne fødevares ydre lag tørrer ud og ændrer farve.

Maden, der er frosset i SafeLoc® fryseposer fra Toppits®, kan derefter koges i henhold til sous vide: opvarmes i et vandbad under kogepunktet, som effektivt beskytter næringsstofferne. Om nødvendigt kan du fjerne den optøede mad fra lynlåsfryseposen og fortsætte med opvarmningen. Hurtigt og nemt har du nærende måltider klar.

Mere inspiration

Uanset pastatype – om det er spaghetti, fusilli eller penne – kogt pasta er nemt at fryse og gøre holdbar i længere tid.

Frossen tofu holder sig ikke bare længere, men optimerer desuden marineringen. Sådan gør du!

Grøntsagssuppe er skøn mad – med nogle få trin kan du fryse suppegrøntsager. På den måde kan du hurtigt lave din foretrukne suppe.

Relaterede produkter

Isterningeposer

Sådan er det enkelt: fyld isterningeposen og luk den hurtigt med den praktiske selvlukning. Med det praktiske åbningshjørne forbliver hver isterning ...

Zipper® genlukkelige plastposer

Zipper® genlukkelig plastpose fra Toppits® holder tæt - du kan stole på den. Den genlukkelige plastpose er den perfekte hjælp til husholdningen ved ...

Ovn-, grill- og frysefolie

Med et slag kan du nemt og sikkert dække store tallerkener, bageplader og beholdere med den formbare ovn grill og frysefolie fra ...