Startside > Om os

Vi er Toppits®

Små produkter til stor hjælp I din husholdning

Velkommen til professtionel indpakning af mad og bagepapir. Vores kvalitet, troværdighed og store innovationskraft kombineret med årtiers erfaring og fokus på detaljer Vi har hjulpet millioner af husholdninger. Til friskholdning, opbevaring, tilberedning, frysning, madlavning og bagning - vores brede sortiment har noget for enhver smag. Hvordan bruger vi bedst vores produkter i dit hjem? Du finder det her!

Altid på toppen

I årtier har vi leveret friske idéer og lanceret innovative produkter. Vores produkter gør din hverdag lettere og hjælper dig med at passe ordentlig på din mad.

Kompetence gennem erfarenhed
Fra den første Melitta plastfolie til de innovative fryseposer med SafeLoc®. Følg med os på en spændende rejse gennemToppits® historie.
Din hushjælp
Mere kvalitet i hverdagen: fra A for aluminiumfolie til Z for Zipperbags. Vores produkter findes ved din side i vådt og tørt, og vi hjælper dig med løsninger til at håntere mad på bedste vis.
Innovative løsninger af højeste standard
Vi hjælper dig med de seneste produkter af højeste kvalitet til frysning, bagning, friskholdning, opbevaring, transport og madlavning. Med vores idéer bliver dit liv lidt enklere, hver dag.

Tidslinje

Fra sandwichpapir til alsidige husholdning, til hjemmet og på farten. Vær med på en rejse gennem vores historie!