Startside > Produkter > Isterningeposer

Isterningeposer

Let at fjerne enkelte runde isterninger

Sådan er det enkelt: fyld isterningeposen og luk den hurtigt med den praktiske selvlukning. Med det praktiske åbningshjørne forbliver hver isterning hygiejnisk pakket i posen, indtil det er tid til at tage den ud.

Is til sommerdrikke? Perfekt resultat med isterningeposer fra Toppits® - nu fra 70% genanvendte ressourcer! De er så lette at fylde og lukke, at dine børn kan fikse isterninger på saften alene. Med isterningsposer fra Toppits® er du optimalt forberedt på varmen, og bålet ved sommerfester vil være en let kamp. Isterningerne afkøler alle drikkevarer, der er vidunderligt forfriskende.

Ispose fra Toppits er perfekte til kølende sommerdrinks

Fordele med Toppits® isterningeposer

 • checkLet at fylde i
 • checkAutomatisk selvlukning
 • checkIsterningerne fjernes let fra posen
 • checkIsterningerne kan tages ud en og en
 • checkFra 70% genanvendte ressourcer
Mor og barn spiser friske jordbær

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Indhold
 • Isterningeposer
  10 poser à 19 stk ialt 190 isterninger

Tips til brug af isposer

Lav farverige isterninger selv

Toppits® isposer er det perfekte værktøj til at skabe fine, farvede isterninger, der opfrisker drikkevarer til både børn og voksne. Isposerne kan bruges til at fryse juice, juice eller limonade, og det er så simpelt som poserne er så lette at håndtere.

Et tip er at fylde en pose med for eksempel kirsebærjuice og en anden med ananasjuice. Sammen skaber isterningerne af de to saft en vidunderlig kombination af både farve og smag. De farverige isterninger giver en kølig effekt i modsætning til vand - så det vil være lettere at få nok væske i børnene om sommeren.

Ubrugte isterninger, som du efterlader i isposen fra Toppits®, kan når som helst sættes tilbage i fryseren takket være det specielle åbne hjørne.

Lav klare isterninger

Måske har du set klare isterninger, der næsten ser magiske ud? Tricket bag effekten er enkel: klare isterninger dannes, når vandet fryser langsomt, så små luftbobler opløses. Det er disse, der normalt giver en mælkeagtig, skyet tone i "normale" isterninger.

I restaurantbranchen findes der passende maskiner, der håndterer denne proces glat og fikser et perfekt resultat. Men med et simpelt lille trick kan du skabe klare isterninger selv derhjemme.

For at isen i isposen skal fryse langsomt, kan du indsætte en lille kølepose eller enhver anden type isolerende kølebeholder i fryseren. På denne måde er kulden afskærmet, og derefter placerer du isterningerne fra Toppits® i kølebeholderen. Væsken i posen fryser langsommere under disse forhold, og lader luftboblerne opløse.

Fra Toppits® isposer kan du nemt fjerne individuelle isstykker og derefter gemme resten i fryseren. Især i løbet af sommeren er det let for isterningerne ikke at være helt frosne eller for nogen at efterlade en halv fuld ispose i varmen.

Et trick for at holde isterningerne konsistens og form lidt længere, selv ved stuetemperatur, er at placere dem i en sigte. Forsøg at placere sien over en bakke, så smeltevandet let kan falde fra isterningerne. Varmeproduktion i luft er langsommere end over vand, hvilket får isterninger til at vare længere, selv ved varme temperaturer. Så din drink forbliver dejlig og kølet ekstra længe!

Anvendelses instruktioner

1.
Hold posen I hver sin side af åbningen og fyld den langsomt med koldt vand.
2.
Hold I posens nederste hjørne og vend den op og ned. Posen lukkes automatisk. Læg posen plant I fryseren.
3.
For at fjerne isterningerne skal du forsigtigt trække det nederste hjørne af posen fra hinanden.

Mere inspiration

Sådan kan du opbevare kogt broccoli på frost.

Vi viser dig trin for trin, hvordan du fryser kogte ris korrekt, så du altid har ris klar til brug direkte fra fryseren.

Høj energiboost I små doser

Relaterede produkter

Ovn-, grill- og frysefolie

Med et slag kan du nemt og sikkert dække store tallerkener, bageplader og beholdere med den formbare ovn grill og frysefolie fra ...

SafeLoc® fryseposer med dobbeltlukning

Den integrerede dobbeltlukning med SafeLoc® fra Toppits® betyder, at den genlukkelige frysepose lukkes og åbnes let. Påfyldning af fryseposen er meget ...