Startside > Produkter > Flower Muffins

Flower Muffins

For store og små lækkerier

Spis med øjnene! Fra sød til hjertelig, delikat til dekorativ: disse blomsterboller er højdepunktet på et kagebord med kærlighed.

Selv under bagning er de blomsterformede muffinsforme en fryd for både øjet og fantasi. De smukke blomsterforme er ikke kun meget stabile, men også lette at udfylde. Efter bagning serveres muffins bedst i deres forme - en godbid både for øjet og ganen.

Friske æg gives I en skål

Fordele med Toppits® Flower muffins

 • checkDekorativt blomsterform
 • checkVarmebestandigt op til 220 ° C
 • checkKlæber ikke, og fedtet trænger ikke ind
 • checkHøj formstabilitet
Kvinde spørger om lækre boller

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Højde
  Indhold
  Format
 • Minimuffins
  3 cm
  45 stk
  Ø 4,5 cm
 • Muffins
  4
  36 stk
  Ø 7 cm

Tips til brug af muffinsforme

Let, luftig muffinsdej

Perfekte muffins er lette og luftige. Tricket til at lykkes med en sådan dej er at røre det godt. Derefter handler det om at blande sukkeret med væske (for eksempel smør eller æg) ingredienser.

Først derefter hælder du melet i. For at dejen kan udvikle sig i de blomsterformede cupcakeformer er der behov for et hævemiddel, for eksempel bagepulver. Du kan også bruge natron, hvis dejen indeholder syre, for eksempel fra frugt eller yoghurt.

Melet og hævemidlet blandes forsigtigt, så fine, hvide toppe mel er synlige i dejen. Sørg for ikke at blande ingredienserne for meget - du får tørre og hårde muffins. Hvis dejen bliver for tyk, kan du tilføje noget mælk.

For at bage endnu bedre muffins, er det nu på tide at tilføje en smag - bær, valmuefrø eller chokolade passer perfekt!

Nemt at fylde de blomsterformede muffinsformer

Med et par små tricks kan du let lette påfyldningen af ​​cupcakeformene. For eksempel er mange typer dej praktisk at hælde i blomstermuffinsformene ved hjælp af en sovseske.

Lidt mere avanceret er at fylde dem med to skeer. Den ene ske bruges til at portione dejen, og med den anden ske fjernes overskydende dej, så muffinsformerne forbliver rene.

Udsmykning af dessertmuffins

Udsmykning af de søde muffins kan være en kunst. Har du ikke tid til besværlige kompositioner? Her er en enkel variation, der får muffins til at stråle på buffetbordet:

Få minutter før bagningen er færdig, skal du fjerne de blomsterformede cupcakeforme fra Toppits® fra ovnen. Placer en marshmallow på hver muffin, og sæt pladen tilbage i ovnen. Marshmallows smelter hurtigt i varmen og sætter sig som en enkel, men alligevel imponerende og spændende topping.

Mere inspiration

Bagepapir kan meget mere, end du tror. Med den rigtige teknik kan man forvandle det til muffinsforme eller klippe det til, så det passer ned i din runde kageform. Sådan gør du.

Bagte boller og friskt brød uden lang hævning - takket være fryseren.

Relaterede produkter

Bagepapir, ark

Tag et ark ud, dæk bagepladen og begynd at bage: vores nye bagepapir i lag med en skridsikker overflade gør bagningen endnu lettere. Papiret glider ikke ...

Sprøjteposer

Pynt, garner og varier. Kun din fantasi og kreativitet sætter grænser for de mønstre, du kan sprøjte på dine saftige kager, søde muffins og lækre ...