Startside > Tips & Tricks > Bedste opbevaring udenfor køleskabet
print

Bedste opbevaring udenfor køleskabet

Korrekt opbevaring med Toppits®: spisekammer

Køleskab og fryser i al deres herlighed, men et spisekammer er en usædvanlig god opbevaringsplads, så længe det holdes mørkt og har god ventilation. For at holde dine tørvarer i god stand i lang tid, skal de opbevares i højst 70% fugtighed ved en temperatur på omkring 15 til 20 ° C.

10. September 2020, 00:00

For at få et godt overblik er det godt at sortere efter produkttyper i forskellige rum. For eksempel, sorter ris og pasta i en bakke, konserves i en anden. Du kan effektivt beskytte maden mod at blive gammel ved at opbevare den i glaskrukker. Sørg for, at nyere produkter opbevares i bunden, så ældre produkter bruges først.

Bedst før dato kontra sidste brugsdag

Ud over sukker har alle tørvarer den bedst før dato, der bør kontrolleres regelmæssigt. Brug Toppits® poser med deres smarte mærker for let at se alle oplysninger om produktet. Du kan nemt registrere indhold og bedst før dato. Du har ikke brug for en særlig pen, men bare en almindelig kuglepen. En god idé til skrivning af noter er at bruge fryseretiketter.

En bedst før dato er ikke altid en garanti for, at din mad er i top stand. Hvis maden er muggen eller er blevet angrebet af insekter, skal den kasseres øjeblikkeligt. Glem ikke at rengøre hylden bagefter. Dette er også tilfældet, hvis pakningen er oppustet, eller låget på krukker ikke er helt forseglet. Indholdet skal derefter ikke spises, men smides væk.

Mange fødevarer kan spises efter at have passeret bedst før dato . Det er med andre ord helt unødvendigt at smide produktet væk, hvis det er i orden. Lugt, føl og smag - dine sanser kan normalt lede dig på rette vej.

Ellers markeres fødevarer med en udløbsdato. Disse varer må ikke sælges efter den trykte dato og bør derfor ikke bruges, efter at varerne er "udløbet", da de kan være direkte sundhedsfarlige. Følsomme fødevarer som kød, fisk og rå pølser har denne etiket.

Vigtig information om nogle fødevarer

Du kan indpakke cookies på forskellige måder: Crispy kiks med nødder, forblive sprød og velsmagende, hvis de er pakket ind i Toppits® aluminiumsfolie. Bløde cookies bevarer deres konsistens og smag bedst, når de indpakkes i Toppits® Plastic Wrap.

Mad, der bruges dagligt, men ikke opbevares i køleskabet, skal opbevares korrekt. Skivet brød forbliver frisk meget længere, hvis det opbevares i Toppits® SafeLoc® fryseposer med dobbelt lukning. Løg og hvidløg opbevares bedst på et tørt og mørkt sted eller i grøntsagskassen i køleskabet. Det er meget vigtigt at opbevare mel og korn på et tørt sted. Vores tip: fyld Toppits® fryseposer med groft salt, lav huller i posen med en tynd nål og læg posen på hylden sammen med andre fødevarer. Dette affugter effektivt luften i køkkenskabet.

Anbefalede produkter

Mere inspiration

Uanset om det er tilbehør til mad, som salat eller i en smoothie – spinat er sundt OG lækkert. Med et par tips og tricks kan du opbevare din spinat optimalt, så den holder sig frisk længere.