Startside > Promotions > Bæredygtighed

Bæredygtighed

Husholdningsprodukter, som er nyttige på mange niveauer og bæredygtige

Holde noget frisk, frysning, bagning, kogning, opbevaring og transport - Toppits® bruges dagligt som praktisk hjælp. Men det er ikke nok, for os er også et andet vigtigt emne af stor betydning: Vores påvirkning af miljøet. Derfor har vi gjort os det til opgave at forene nyttige produkter og bæredygtighed med hinanden. Emnet har mange facetter og en af dem er at undgå madspild. En tredjedel af fødevarerne, der produceres på verdensplan, havner i skraldespanden, og vi synes, at det er på tide at ændre det! Derfor arbejder vi under det ledende princip ”SAVE FOOD” på at fødevarer kan holde sig længere med Toppits® produkter. Når det kommer til stykket betyder mere friskhed også mindre spild! Vores råd og vink hjælper dig med at opbevare alle dine fødevarer korrekt - uanset, om det er i køleskabet eller i fryseboksen.

30. Maj 2022, 08:21

HVOR VI STÅR NU OG HVOR VI VIL HEN

Gode produkter kræver godt materiale. Fra aluminium og bagepapir til plast - vi har et omfattende sortiment, og det er vigtigt for os kun at bruge det bedste til vores produkter. Derfor fremstilles vores Toppits® bagepapir af bæredygtige råstoffer. Men, hvordan forholder det sig med vores plastprodukter?

Vi kan næsten ikke forestille os et liv uden kunststoffer - generelt kendt som plast. Årsagen til det er materialets enestående egenskaber: Det er let, fleksibelt, formbart og særdeles holdbart. Plast er altså en lukrativ opfindelse, hvor det, som ved mange andre materialer, er af betydning, hvordan den det anvendes og derefter bortskaffes. I forbindelse med den proces vil vi gerne påtage os vores ansvar og optimere alle områder af Toppits® produkters levetid. Det sker baseret på de Fire R-principper - Redesign, reduce, reuse og recycle.

REDESIGN: Designe på ny. 

Det første skridt i retning mod bæredygtighed starter allerede med idéen. Vores mål er nemlig udelukkende at anvende genanvendte eller bæredygtige råvarer til vores produkter og emballager inden 2025. Det kræver frem for alt én ting: At lave ting om! Det gælder både vores leveringskæder og selve produkterne. Selvfølgelig sker der ingen ændringer i den høje kvalitet eller komforten ved at bruge dem. I den forbindelse har vi allerede nået en af de første milepæle: Med omgående virkning fremstilles vores husholdningsfilm, Zipper® genlukkelige plastposer, fryseposer, isterningeposer samt SafeLoc® fryseposen med 70 % genanvendte ressourcer!

For at kunne realisere dette, følger vi sammen med vores råstofleverandører massebalance-tiltaget. I den forbindelse fremstilles plast af bæredygtige eller genanvendte råstoffer.

REDUCE: Reducere. 

Et forbrug af færre ressourcer betyder mindre belastning for miljøet. Derfor vil vi optimere alle processer inden 2025 - fra leveringskæder til produktionen for at reducere forbruget af ressourcer lidt efter lidt. Produktkvaliteten påvirkes selvfølgelig ikke at dette, den forbliver den samme, som du er vant til.

REUSE: Genanvende.

Den perfekte løsning leverer både produkter af den højeste kvalitet og hjælper miljøet. Og en af de mange vigtige tiltag er i den forbindelse udvidelsen af vores genanvendelige sortiment! I de fleste tilfælde kan vores produkter allerede bruges mere end én gang, for eksempel husholdningsfilmen, fryseposerne eller Zipper® genlukkelige plastposer. Zipper® genlukkelige poser kan nu endda også komme i opvaskemaskinen. Desuden er de genanvendelige Toppits® bivoksklude forlængst en fast bestanddel af sortimentet. Hvordan du kan bruge de fleksible og bæredygtige multitalenter korrekt, kan du læse om her. Desuden bør vi snart kunne byde Toppits® Silicon Stretch Tops velkommen som en udvidelse af vores genanvendelige sortiment. De praktiske, strækbare låg gør det endnu nemmere at tildække fødevarer og mad og holde det frisk!

RECYCLE: Genanvende.

At være 100 % cirkulære - det er netop det, vi gerne vil opnå inden 2025. I en såkaldt cirkulær økonomi produceres der ikke længere affald, fordi både produkter og emballage hele tiden kan tilbageføres produktionskredsløbet. Hvad 100 % cirkulær helt præcist betyder for os, det kan du læse om her. Vi har i hvert fald allerede skabt forudsætningerne for det, fordi vi vores Toppits® produkter allerede nu overvejende er genanvendelige. I de kommende år øger vi denne andel lidt efter lidt, indtil der til sidst kun er produkter tilbage, der kan genbruges eller komposteres. Den cirkulære økonomi arbejder utrætteligt på forbedringer - denne proces understøtter vi gennem medlemskab i foreninger og understøttelse af fællesprojekter. Yderligere oplysninger om recycling hos Toppits® finder du her.

Vi er allerede startet rejsen i retning mod mere bæredygtighed og glæder os til at komme nærmere vores mål med hvert trin på vejen. Indtil da yder vores genanvendelige produkter og produkterne med en andel af genanvendt og bæredygtige ressourcer allerede et vigtigt bidrag. Med den gennemprøvede Toppits® kvalitet er en længere friskhed af fødevarer nemlig sikret!

Her finder du en oversigt over hele vores sortiment.

Mere inspiration

Vi viser dig trin for trin, hvordan du fryser kogte ris korrekt, så du altid har ris klar til brug direkte fra fryseren.

Vi kan også få nødder til at holde sig længere ved at fryse dem. Her får du alle tips til dybfrost og frysning af forskellige typer nødder.

Hvad er det, der bare er et must til enhver grillfest? Kryddersmør selvfølgelig! Uanset, om det er til grillede grøntsager, kød eller til baguette - vi viser dig, hvordan du kan lave klassikeren selv og fryser den.