Startside > Promotions > FOODSAVER MISSION 2022

FOODSAVER MISSION 2022

Nyt år, nye (vinder)chancer - vind en KitchenAid mini foodprocessor og Toppits® produkter!

Vi hilser 2022 velkommen og starter sammen et nyt Foodsaver-kapitel – med gode fortsæt, bæredygtige måder til at undgå madspild og praktiske køkkenhjælpere. Vil du gerne starte året med mere simplicitet og god Foodsaver-samvittighed? Så er du kommet til det rette sted! Foruden smarte tips og lækre opskrifter har du på dette website også mulighed for at vinde skønne præmier med blot nogle få klik! Hvad siger du fx til en alsidig pakke med produkter fra Toppits® samt en ekstra køkkengoodie til dit næste madlavningseventyr?

03. Januar 2022, 17:56

KONKURRENCE

Udnyt din chance! Du har indtil den 13. februar til at deltage i vores konkurrence! Der venter dig blandt andet et stort udvalg af produkter fra Toppits®. Så er du helt klar til at lave mad samt til at opbevare dine yndlingsretter og indkøb. På den måde ender færre værdifulde fødevarer i skraldespanden, og du kan starte det nye år med god samvittighed!

Derudover udlodder vi en mini foodprocessor fra Kitchenaid (i sort), som snart finder plads i et af jeres køkkener.

Vær med, og gør noget godt for dig selv og miljøet!

Hvad du skal gøre for at vinde? Du skal bare besvare spørgsmålene i vores chatboks (hvis du bruger din mobil: klik på chatboksen nederst til højre), og med få trin er du måske den heldige vinder.

SUND OG GLAD I DET NYE ÅR

Vi hjælper dig med at blive mere fit i det nye år ved at dele smarte idéer med dig, som du hurtigt og enkelt kan indarbejde i din køkkenrutine. Få et ordentligt skud vitaminer på kolde dage ved eksempelvis at snuppe en Toppits® isterningepose og fryse saften af citroner, som du har tilovers. På den måde sparer du dig selv for fremtidig citronpresning, og du har altid en hurtig portion citronsaft lige ved hånden, når du har brug for et skud vitaminer til at styrke immunforsvaret. Når du opløser en isterning med citronsaft i din yndlingste, så kan du drage nytte af citronsaftens fulde aroma og sundhedsfremme virkning. Og som alle ved: Man kan sagtens tage det sure med det søde! :)

FRÅSERI PÅ DEN LETTE MÅDE

Har du et godt nytårsfortsæt, men ikke lyst til at give afkald på den ene eller anden lækre ting? Du kan få en sund start på det nye år og tilsvarende mere ukompliceret start på dagen med lækre æggehvidepandekager. Med nogle få ingredienser kan du fremtrylle en perfekt og let frokost. Med lidt honning og et par bananskiver som topping kan du med god samvittighed hygge dig ved morgenbordet om søndagen med lidt lækkert.

Anbefalede produkter

Mere inspiration

Vi viser dig, hvordan du fryser kyllingekød korrekt, og hvordan du altid kan have det ved hånden, når du får lyst til at lave mad med kylling.

Ribs er jo et rigtigt sommerbær – men hvis du fryser dem, så har du de lækre bær inden for rækkevidde året rundt.

Bagte boller og friskt brød uden lang hævning - takket være fryseren.