Startside > Produkter > Aluminiumsfolie

Aluminiumsfolie

Ekstra slidstærk, enkel at afrive

Med Toppits® aluminiumsfolie er smagene og næringsstofferne i din mad effektivt beskyttet. Takket være det dobbelte bikagemønster og den specielle legering er aluminiumsfolien også ekstra holdbar og varmebestandig. Desuden er folien nu lavet med 100% genanvendt materiale - sammenlignet med før kun 5% af produktionens energi!

Det er let at rive et ark af, og folien er perfekt at bruge, når man laver mad, griller eller fryser mad og rester. Den ergonomiske emballage og dets unikke Easy-cut-system med det specielt formede savblad gør emballagen meget let at håndtere.

Bagte kartofler med aluminiumfolie

Fordele med Toppits® Aluminiumfolie

 • checkEkstra holdbar og formbar aluminiumsfolie med dobbelt bikagemønster
 • checkTåler høj varme
 • checkPerfekt til madlavning, bagning, grill, madopbevaring eller indfrysning
 • check100% genanvendelig
 • checkErgonomisk emballage med glat afrivbar sav
Aluminiumfolie kan anvendes til alle typer af madlavning

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Længde
  Bredde
 • Aluminiumfolie
  10 m
  29 cm
 • Ovn-, grill och frysefolie (aluminiumfolie XL)
  10 m
  44 cm

Tip til brug af aluminiumsfolie

Grill og hold maden frisk med aluminiumsfolie

Takket være sin specielle overfladestruktur og varmebestandighed er Toppits® aluminiumsfolie en fremragende ledsager i køkkenet og selvfølgelig perfekt til grillning.

Fisk, kød og grillede grøntsager kan let indpakkes og tilberedes i aluminiumsfolie. Grillen er beskyttet mod dryppende fedt, og du får ikke kun sundere fødevarer - du sparer også tid, når det er tid til det vigtige, men lidt kedelige, rengøring.

Er du en ægte kødelsker og ønsker ekstra smag? Så har vi et top tip til dig: indpak dine steaks ordentligt i Toppits® aluminiumsfolie og du får et rigtig saftigt resultat, hvor smagene virkelig folder sig ud. Fungerer lige godt sammen med kartofler, fisk og kylling!

Toppits® har også en XL-variant af aluminiumsfolien: den ekstra brede ovn- grill- og frysefolie, som er perfekt til at dække store ovnplader og tallerkener. Det passer også lige så godt på grillen som i ovnen eller fryseren.

Praktiske køkkenredskaber til hverdagen

Toppits® aluminiumsfolie er ikke kun god til madlavning, bagning og opbevaring. Aluminiumsfolien er også en førsteklasses hjælp til rengøring af køkken. Brug folien som en praktisk beskyttelse af ovnens bund, og hold altid ovnen ren!

Selv når der rengøres overflader, kan aluminiumsfolien bruges, da overfladestrukturen er perfekt til at løsne fastlåst madrester. Rengør din beskidte grill ved hjælp af rester fra din Toppits® aluminiumsfolie, og du er allerede klar til den næste grillaften.

Med 100% genanvendt aluminium

Toppits® nyt aluminium er lavet med 100% genanvendt aluminiumsfolie, der kommer fra udvalgt industrielt affald af høj kvalitet. Brug af genanvendt aluminium bidrager til en mindre energikrævende produktionsproces sammenlignet med før - kun 5% af energibehovet er påkrævet!

Yderligere tip til brug

Bemærk: aluminiumsfolier er ikke egnede til at dække fødevarer i metalforme, fordi kontakt med sure eller salte fødevarer tillader folien at opløses. Brug heller ikke folien i mikrobølgeovnen.

Mere inspiration

Sådan slipper du for nogensinde at smide overmoden frugt og frugtrester ud igen!

Korrekt opbevaring med Toppits®: spisekammer

Sådan bliver din sommerforkælelse afvekslende!

Relaterede produkter

Mikrobølgeovn 2-i-1 film

Med 2-i-1-mikrobølgefolien fra Toppits® har du to køkkengadgets i én pakke ved hånden. Du kan bruge den til at ...

Zipper® genlukkelige plastposer

Zipper® genlukkelig plastpose fra Toppits® holder tæt - du kan stole på den. Den genlukkelige plastpose er den perfekte hjælp til husholdningen ved ...

Ovn-, grill- og frysefolie

Med et slag kan du nemt og sikkert dække store tallerkener, bageplader og beholdere med den formbare ovn grill og frysefolie fra ...

Husholdningsfilm

Med den praktiske selvklæbende husholdningsfilm fra Toppits® kan du nemt holde din mad frisk endnu længere. Uanset om det er frugt, salat eller ...