Startside > Produkter > Overtrækshætter

Overtrækshætter

Hold maden frisk let og nemt

Toppits® overtrækshætter med elastisk bånd, der passer til store skåle, skåle og tallerkener og hold mad frisk på en smart og fleksibel måde.

Hætten passer især godt, når du serverer buffeter og tapas og vil være i stand til at servere maden hurtigt og derefter være i stand til let at dække den igen. Rester, som du derefter bliver til nye spændende retter!

De er ideelle til at dække salater fra buffeten, større retter med grillede godbidder fra sommerens mange grillaftener, mindre skåle med dressing fra weekendens filmaftener. Et tip er at bruge hætter, når du bager og skal hæve dejen - hætterne danner en tæt og lukket beskyttelse, og dejen vokser ordentligt.

Overtrækshætterne findes i 3 forskellige størrelser i samme pakke og holder frugt, mad og salater friske og gode i lang tid.

Frisk salat med jordbær

Fordele med Toppits® overtrækshætter

 • checkEnkel og let lukning
 • checkLuk let og tæt
 • checkElastisk bånd
 • checkHolder fast I alle materialer
Æble opbevares i pose

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Indhold
  Format
 • Overtrækshætter
  5 stk
  1 x Ø 26 cm, 2 x Ø 20 cm, 2 x Ø 14 cm

Mere inspiration

Uanset om det er tilbehør til mad, som salat eller i en smoothie – spinat er sundt OG lækkert. Med et par tips og tricks kan du opbevare din spinat optimalt, så den holder sig frisk længere.

Korrekt opbevaring med Toppits®: spisekammer

Sådan bliver din sommerforkælelse afvekslende!

Relaterede produkter

Husholdningsfilm

Med den praktiske selvklæbende husholdningsfilm fra Toppits® kan du nemt holde din mad frisk endnu længere. Uanset om det er frugt, salat eller ...

Zipper® genlukkelige plastposer

Zipper® genlukkelig plastpose fra Toppits® holder tæt - du kan stole på den. Den genlukkelige plastpose er den perfekte hjælp til husholdningen ved ...

Mikrobølgeovn 2-i-1 film

Med 2-i-1-mikrobølgefolien fra Toppits® har du to køkkengadgets i én pakke ved hånden. Du kan bruge den til at ...

Aluminiumsfolie

Med Toppits® aluminiumsfolie er smagene og næringsstofferne i din mad effektivt beskyttet. Takket være det dobbelte bikagemønster og den specielle ...