Startside > Produkter > Zipper® genlukkelige plastposer

Zipper® genlukkelige plastposer

Allroundposen

Zipper® genlukkelig plastpose fra Toppits® holder tæt - du kan stole på den. Den genlukkelige plastpose er den perfekte hjælp til husholdningen ved frysning og til at holde mad frisk - både derhjemme og på farten. Derudover er Toppits® nye Zipper® poser lavet af 70% genanvendte ressourcer!

Selvfølgelig kan du også bruge Zipper® posen til at opbevare, sortere og transportere mindre genstande af alle slags. På denne måde kan du skabe orden og beskytte det, der er værdifuldt for dig på kort tid. Med en Zzzzzip - sikkert lukket!

Takket være en speciel folie er den genlukkelige plastikpose Zipper® både holdbar og stabil. Den tåler desuden at blive vasket i opvaskemaskinen. Lynlåsen gør det muligt at lukke posen nemt, hvis du f.eks. spiser direkte fra posen. Det er også mere bekvemt at transportere saftig eller klistret mad i Toppits® all-round poser.

Nu fremstillet af 70 % genbrugte ressourcer

Vores Toppits® Zipper® allround poser er nu lavet af 70 % genbrugte og fornybare råmaterialer. Dette er muligt takket være den innovative produktionsproces, hvor bearbejdet restmateriale omdannes til vores Toppits® Zipper® plastikposer. Med stigningen fra 35% til 70% genbrugsmateriale er vi nu endnu tættere på vores mål: I 2025 vil alle produkter fra Toppits® være fremstillet af 100 % genanvendte eller vedvarende ressourcer, og dermed være 100 % cirkulære. Her finder du mere information om vores Mission 100.

Toppits Zipper genlukkelig plastikpose med graesskaersuppe

Fordele med Toppits® Zipper®

 • checkSikkerheds lynlås med den typiske Zzzzzzip-lyd - lukkes let og tæt, igen og igen
 • checkSpeciel folie – holdbar og vandtæt
 • checkPerfekt til sous vide og dampkogning
 • checkFlad og fleksibel bund - for let påfyldning
 • check1-liters posen er i overensstemmelse med EU-reglerne for håndbagage til flyrejser
 • checkLavet af 70% genanvendte ressourcer
 • checkTåler opvaskemaskine
 • checkKan genbruges igen og igen (op til 10 gange)
Toppits Zipper plastikpose med kage

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Volumen
  Indhold
 • Zipper® allroundpose
  1l
  12 poser
 • Zipper® allroundpose
  3l
  8 poser

BÆREDYGTIG: ZIPPER® ER LAVET AF 70 % GENBRUGSRESSOURCER

Vi arbejder konstant med vores produkters holdbarhed, miljøvenlighed og med genbrug generelt. For eksempel er de genanvendelige Zipper®-poser med lynlåslukning allerede fremstillet af 70 % genbrugsressourcer. Det bringer os tættere på vores mål om kun at bruge vedvarende eller genbrugte ressourcer i vores produkter i 2025. Vi vil være en del af en cirkulær økonomi, hvor alt kan bruges, og intet skal smides ud. Her kan du læse mere om vores bæredygtighedsmål hos Toppits®.

Hvordan produceres Zipper® bæredygtigt?

Grundlaget for produktionsprocessen består af bearbejdede restprodukter, som gennem en helt ny proces omdannes til Toppits® genlukkelige Zipper® poser. Vores mål - at beskytte oliereserver og reducere vores miljøpåvirkning - er konstant at øge andelen af ​​ressourcer, der genbruges.

Du kan finde mere information om massebalance - den anvendte metode - her.

VORES NYE TOPPITS® ZIPPER®: TÅLER OPVASKEMASKINE OG KAN GENANVENDES FLERE GANGE

Takket være den forstærkede folie med forbedrede egenskaber kan Toppits® Zipper® poser nu genbruges endnu flere gange end tidligere. Udover at blive vasket i hånden, kan poserne nu også komme i opvaskemaskinen. Placer nemt posen på øverste etage i opvaskemaskinen ved siden af ​​krus og mindre genstande. Sørg for - også af hensyn til miljøet - at temperaturen ikke overstiger 70°C. For at Zipper®-posen skal blive på samme sted, kan den fastgøres ved at placere den over glasholderne eller over to glas.

Hvis du ikke har en opvaskemaskine, eller ønsker at rense posen mellem to omgange opvask, kan du også vælge at rengøre den i hånden med et mildt rengøringsmiddel og en svamp. Derefter er det bare til at skylle posen grundigt med rent vand, og så er den klar til brug igen. For at tørre posen kan du lægge den på en rist eller lægge den på hovedet, oven på et håndklæde.

Enkel at bruge

Takket være den forbedrede folie med øget holdbarhed kan Toppits® Zipper® poser nemt genbruges op til 10 gange. Derudover er poserne lavet af 70 % genbrugsressourcer og er fuldstændig genanvendelige.

Praktisk rengøring i opvaskemaskinen

Du kan nemt rengøre Toppits® Zipper® posen i opvaskemaskinen efter brug. Fastgør posen under vask ved at trække det over holderne i opvaskemaskinen eller ved at placere det over to glas. Sørg for, at temperaturen ikke overstiger 70° C.

Hurtig rengøring i hånd

I stedet for at vaske posen i opvaskemaskinen, kan du selvfølgelig rengøre din Toppits® Zipper® pose i hånden. Dette gøres nemmest med en svamp og et mildt rengøringsmiddel. Skyl derefter posen grundigt med rent vand, så er den klar til brug igen.

Tips til tørring

Efter at have renset posen, læg din Toppits® Zipper®-pose på tørrestativet med resten af ​​opvasken eller hæng den på tørrestativet til tørre sammen med dit nyvaskede tøj!

Tip til brug af Zipper®

Frisk mad hvornår og hvor du vil

Hvad skal du gøre? Har din sult eller lidenskab for mad fået dig til at lave mere mad, end du kan spise? At smide god og nærende mad er naturligvis ikke en mulighed - at undgå madspild er en selvfølge. løsning? Det er enkelt: Opbevar resterne i Zipper® plastpose fra Toppits® og nyd den gode mad senere!

Du kan endda opbevare saucer, supper eller dressings i Toppits® genanvendelige Zipper® poser, da lukningen er luft- og vandtæt. Mad og smag forbliver, hvor de hører hjemme, og du kan nyde alt senere - friskt!

Uanset om du vil medbringe din mad på arbejde eller skole, opbevar den i køleskabet eller frys det gør Toppits® Zipper® poser nemt! At maden ikke havner i skraldespanden, det er helt sikkert!

Køkkenværktøj med lynlås

Du kan bruge Zipper® plastikposer ikke kun til opbevaring, men også til madlavning. Når du om sommeren skal forberede grillen til en BBQ og vil grille lækkert marineret kød, brug en lynlås®!

Den robuste pose med lynlås er perfekt til marinering af grillet mad. Fyld helt enkelt med (kød, kylling, tofu), marinade og Zzzzzzip!

Når du vil servere en lækker ostekage til dessert, kan du bruge Zipper® posen. Knus kage i bunden af ​​posen, så du ikke har krummer overalt!

Med håndbagagen gennem sikkerhedskontrollen

Selv udenfor køkkenet er Toppits® Zipper® posen en smart hjælper. Ideel til bagage, den holder din makeup sikker og følger dig sikkert gennem sikkerhedskontrollen i enhver lufthavn!

Takket være Zipper® bliver besøget på stranden bekymringsfrit

Du kan også bruge Zipper® tasken efter din flyrejse i løbet af ferien. Læg små ting i posen for at beskytte dem mod vand og sand på stranden.

Det betyder ikke noget, om det er dit pas, kortspil eller en bog. Takket være den holdbare folie og den sikre lynlås er dine ting beskyttet - hverken vand eller sand trænger igennem.

Du kan endda beskytte og bruge din smartphone eller tablet på denne måde. Mange dejlige timer i liggestolen - intet står i vejen mere!

Mere inspiration

Sådan slipper du for nogensinde at smide overmoden frugt og frugtrester ud igen!

Sådan bliver din sommerforkælelse afvekslende!

Høsttid 10.09.2020

Frugt og grønt i sæsonen

Relaterede produkter

Husholdningsfilm

Med den praktiske selvklæbende husholdningsfilm fra Toppits® kan du nemt holde din mad frisk endnu længere. Uanset om det er frugt, salat eller ...

Ovn-, grill- og frysefolie

Med et slag kan du nemt og sikkert dække store tallerkener, bageplader og beholdere med den formbare ovn grill og frysefolie fra ...

Mikrobølgeovn 2-i-1 film

Med 2-i-1-mikrobølgefolien fra Toppits® har du to køkkengadgets i én pakke ved hånden. Du kan bruge den til at ...

SafeLoc® fryseposer med dobbeltlukning

Den integrerede dobbeltlukning med SafeLoc® fra Toppits® betyder, at den genlukkelige frysepose lukkes og åbnes let. Påfyldning af fryseposen er meget ...