Startside > Produkter > Bagepapir, ark

Bagepapir, ark

Innovativt bagepapir i ark med skridsikker ydre

Tag et ark ud, dæk bagepladen og begynd at bage: vores nye bagepapir i lag med en skridsikker overflade gør bagningen endnu lettere. Papiret glider ikke rundt og hjørnerne ruller ikke. Bagning har aldrig været så nem!

Takket være den velprøvede anti-stick overflade klæber intet, og efter bagning glider kagerne let af bagepapiret. En ægte helt, når du bager!

Bagepapirarkene er skåret i en størrelse, der passer til de fleste bageplader. Toppits® forudskåret bagepapir i ark har den fordel, at du ikke behøver at skære papiret fra rullen - et skridt mindre mellem dig og din hjemmebagte yndlingskage.

Bagning er endnu lettere med Toppits®

Fordele med Toppits® bagepapir i ark

 • checkNy innovativ, skridsikker underside
 • checkIngen fedtpletter
 • checkIntet klæber takket være nonstick-overfladen
 • checkIndividuelt aftagelige ark papir
 • checkOvnen forbliver ren
 • checkUbleget og komposterbart bagepapir fra bæredygtigt skovbrug
 • checkBiologisk nedbrydeligt
Bag kager med bagepapir i ark fra Toppits®

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Indhold
  Format
 • Bagepapir, ark
  14 st
  42 x 38 cm

Tips for anvendelse af Toppits® bagepapir i ark

Beklæd bageplader med bagepapir

Hvis du vil undgå overskydende fedt, kan et simpelt trick være at beklæde dine bageformer med bagepapir. Med vores lille tip kan du lægge papiret i formen uden at rynke det - noget der ofte skaber grimme striber på kanten af ​​kagen.

Tag et Toppits® bagepapir, og anbring det i bunden af ​​formen. Skær derefter arket i den samme runde form og størrelse. Med den nye skridsikre underside bevæger papiret sig ikke rundt i formen. På den måde er det endnu lettere for dig at få det rigtige mål!

Det næste trin er at dække formens kanter. Brug det resterende papir, og skær det i lige strimler. Strimlenes højde skal svare til højden af ​​bageformen. Med de separate strimler fra bagepapiret kan du let dække indersiden af ​​formen.

Bagepapir til elskere af sandwich

Bagepapiret i lag fra Toppits® passer også perfekt til at dække indersiden af ​​toasteren. Fold arket, og anbring sandwich mellem de to lag, der er oprettet. Når du derefter lægger sandwichen i toasteren, er toppen og bunden af ​​papiret dækket, hvilket får varmen til at sprede mere forsigtigt, og sandwichene kan frigøre mere fedt. Resultatet? Jævnt gyldne sandwich med vidunderlig sprødhed.

Derudover en bonus, at rengøringen af ​​toasteren bliver meget lettere og går hurtigere. Så du kan holde dit fokus på din perfekt tilberedte toast.

Toppits® bagepapir i ark: en miljøvenlig hjælp i køkkenet

Toppits® bagepapir i ark med skridsikker underside er ikke kun brugervenlige med hensyn til de forudskårne ark - de er også miljøvenlige.

I produktionen af ​​det skridsikre bagepapir fra Toppits® anvendes papir fra ansvarligt, holdbart og FSC®-mærket skovbrug. Arkene er også biologisk nedbrydelige!

Mere inspiration

Bagte boller og friskt brød uden lang hævning - takket være fryseren.

Bagepapir kan meget mere, end du tror. Med den rigtige teknik kan man forvandle det til muffinsforme eller klippe det til, så det passer ned i din runde kageform. Sådan gør du.

Relaterede produkter

Flower Muffins

Spis med øjnene! Fra sød til hjertelig, delikat til dekorativ: disse blomsterboller er højdepunktet på et kagebord med kærlighed.

Selv under ...

Sprøjteposer

Pynt, garner og varier. Kun din fantasi og kreativitet sætter grænser for de mønstre, du kan sprøjte på dine saftige kager, søde muffins og lækre ...