Startside > Produkter > Ovn-, grill- og frysefolie

Ovn-, grill- og frysefolie

Ekstra bred og holdbar - til dine store planer

Med et slag kan du nemt og sikkert dække store tallerkener, bageplader og beholdere med den formbare ovn grill og frysefolie fra Toppits®. Det dobbelte bikagemønster bevarer den holdbare, resistente aluminiumsfolien stabil og varmebestandig og er 100% genanvendelig!

Den ekstra brede folie er lige så perfekt på grillen som i ovnen og fryseren, og med en bredde på 44 cm kan du dække hele plader. Perfekt, hvis du vil fryse boller, som du vil bage næste morgen, eller hvis du arrangerer en stor grillaften, hvor store plader med varmt grillet kød eller grøntsager skal dækkes for at beskyttes mod at blive kolde. Folien passer lige så godt i private husholdninger og kommercielle køkkener som på restauranter og skoler.

Frisk grillet svinekød

Fordele med Toppits® aluminiumfolie XL

  • checkMed dobbelt bikagemønster
  • checkHoldbar og formbar
  • checkVarmebestandig
  • checkDobbelt afrivningssav til enkel afrivning
  • checkIdeel til madlavning, bagning, grill og frysning
  • check100% genanvendelig
Familien griller I haven

Pakkestørrelse

  • Betegnelse
    Længde
    Bredde
  • Aluminiumfolie ekstra bred
    10 m
    44 cm

Tips til brug af Toppits® ovn, grill og frysefolie

Bemærk: Aluminiumsfolier er ikke egnede til at dække mad i metalbeholdere. Aluminiumsfolie må ikke komme i kontakt med sure eller salte fødevarer, da folien kan opløses. Brug ikke aluminiumsfolien i mikrobølgeovn!

Mere inspiration

Bagte boller og friskt brød uden lang hævning - takket være fryseren.

Det er sommer, og det betyder afslutningen på sæsonen for auberginer – men ikke på opskrifter som fx musaka mv.! Frys årstidens grøntsager korrekt, og nyd dem flere måneder senere.

Har du frisk gær tilovers efter bagning? Ingen problemer: Gær kan du sagtens fryse og senere tø op, når du har brug for den. Vi viser dig hvordan.

Relaterede produkter

Husholdningsfilm

Med den praktiske selvklæbende husholdningsfilm fra Toppits® kan du nemt holde din mad frisk endnu længere. Uanset om det er frugt, salat eller ...

Zipper® genlukkelige plastposer

Zipper® genlukkelig plastpose fra Toppits® holder tæt - du kan stole på den. Den genlukkelige plastpose er den perfekte hjælp til husholdningen ved ...

Mikrobølgeovn 2-i-1 film

Med 2-i-1-mikrobølgefolien fra Toppits® har du to køkkengadgets i én pakke ved hånden. Du kan bruge den til at ...

Isterningeposer

Sådan er det enkelt: fyld isterningeposen og luk den hurtigt med den praktiske selvlukning. Med det praktiske åbningshjørne forbliver hver isterning ...