Startside > Opskrift > Citronmuffins
print

Citronmuffins

Saftige, gode, letbagte muffins

Syrlighed, fluffiness, enkelhed - hvad mere har du brug for? I disse lækre muffins blandes frisk citron med krydret, dekorative valmuefrø. De er hurtige at bage og passer perfekt i vores blomstermuffinsforme, toppen til en hyggelig forårssnack i solen.

Ingredienser

til 8 portioner
2  dl sukker
2  st æg
150  g smør
½  dl mælk
  dl mel
2  spsk valmuefrø, blå
2  tsk bagepulver
1  knivspids salt
Forberedelse
30 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Indstil ovnen til 200 grader. Placer otte Flowermuffinsforme på en tallerken.

Trin 2:

Riv skrællen af citron, og pres saften ud i et glas.

Trin 3:

Pisk sukker og æg hvidt og fluffigt.

Trin 4:

Smelt smøret og bland med citronsaft og mælk. Tilsæt det piskede æg.

Trin 5:

Bland mel, valmuefrø, salt og bagepulver godt. Tilsæt dejen og slå jævnt.

Trin 6_

Fyld formerne med dejen, næsten helt op.

Trin 7_

Bages midt i ovnen i 12-15 minutter, indtil den har rejst sig og føles fast. Fjern det fra ovnen, og flyt formene fra pladen. Nyd med et glas friskpresset juice - lækker!

Bedst til rester!

Sørg for at lave en dobbelt portion, så du kan fryse en portion og optø, når trangen falder på! Hvis du vælger ikke at fryse muffinserne, opbevares de i køleskabet et par dage. Sørg for at opbevare dem i en lufttæt beholder eller i Toppits® SafeLoc® fryseposer å de ikke optager anden lugt og lugt.

Lignende opskrifter

En rund kiks, en trekant og så lidt glasur - vores grantræer er klar!

Det kan være svært at portionsopdele boghvede – som regel ender en stor del i skraldespanden. Du kan dog opbevare det korrekt og genbruge det næste dag til de skønneste vegetariske boghvedepandekager.

De mest velsmagende peberkager, som du kan rulle direkte ud på det skridsikre bagepapir i ark!