Startside > Opskrift > Grillet bras I bagepapir
print

Grillet bras I bagepapir

Med Toppits® bagepapr griller du klassiske retter på ny måde

At grille fede fisk, store bøffer og sprøde grøntsager i pakker med aluminiumsfolie giver et perfekt resultat - at det er vores foretrukne måde at tilberede i sommermånederne er ingen hemmelighed. Men vidste du, at du kan bruge bagepapir til de samme saftige resultater? Toppits® bagepapir er ideelt til retter, der skal koges langsomt over indirekte varme - som fisk, da det let bliver tørt ved for høje temperaturer. Her viser vi, hvordan du formår at grille en lækker fisk, som du derefter smukt serverer i den brune pakke.

Ingredienser

til 4 portioner
4  stk Hele forel/andet fisk
2  st citroner (økologiske)
1  st fennikel
   havsalt, peber
   citronjuice
   persille
   olivenolie
Forberedelse
40 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Grillet fisk i pakke af bagepapir

Trin 1:

Placer to lag Toppits® bagepapir ved siden af ​​hinanden og smør dem med ca. 1 spiseskefuld olivenolie hver. Skyl brasen i koldt vand og tør med papirhåndklæder. Vask derefter citronen og skær den i tynde skiver. Rens fennikel, skær i tynde skiver og bland med salt, peber og citronsaft. Sæt fennikelmassen til side

Fisk på grillen i bagepapir

Trin 2:

Læg fennikel, persille og et par citronskiver på bagepapiret. Drys med salt og peber, og anbring derefter brasen på lagene. Skær et snit i fiskens mave, og fyld åbningen med fennikel. Dæk derefter brasen med det, der er tilbage af fennikelblandingen, citron og persille og drys med yderligere salt. Fold derefter papiret i en pakke over fisken, og fold siderne. Luk pakkerne med aluminiumsklemmer.

Trin 3:

Derefter grilles fiskepakken langsomt over indirekte varme. Du placerer briketter eller trækul på hver side af grillen og derefter maden midt i grillen, så varmen ikke bliver for høj. Tilbered ved ca. 200° C i 20 minutter.

Tip: Husk, at du ikke har brug for superhøje temperaturer ved omkring 400° C for at få succes med dine grillede retter. Dette gælder også retter som pizza og steaks. Hvad du ønsker er den lækre røgede smag - ikke forkullede fødevarer, der ryger..

Grillet frisk med fennikel og citron I bagepapir

Lignende opskrifter

Grøntsagsfad 20.08.2020

Vegatarisk, farveglad og friskt fad med ovnbagte grøntsager

Knasende, sprød og med aromaen af ​​rosmarin

Dejligt julede briocher i muffinforme med smag af safran