Startside > Opskrift > Grillede bananbåde
print

Grillede bananbåde

Sød, varm og uimodståelig god!

Når laksen grilles, og svinemørbrad er spist, er gæsterne mætte og tilfredse, men trangen efter noget sødt er naturligvis tilbage. Trækullet er stadig varmt, så sørg for at fikse desserten på grillen. Denne superhurtige klassiker tilbereder sig selv, og er værdsat af alle aldre, og du fikser den let med ingredienser, du ofte har derhjemme. Sørg for at bruge bananer, der har fået en brun plet!

Ingredienser

til 3 portioner
3   bananer
1  dl hytteost
3   chokoladekiks
½  dl revet kokus
1  dl jordnøddesmør
4   kiks
1  spsk jordnødder
1  spsk ristede hasselnødder
   mynteblade
Forberedelse
25
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Forberedelse

Placer et ark aluminiumsfolie fra Toppits® (vores Ovn-grill og frysefolie er især velegnet til dette) på en plan overflade og læg bananen på. Sørg for at rive en strimmel skræl oven på den - det er her du lægger al den lækre chokolade og andre godbidder i. Når du lægger påfyldningen, skal du lave en pakke med folien, så bananen grilles til cremet perfektion.

Flødeost og jordnøddesmør topping

Grill bananerne i cirka 5-10 minutter i Toppits® aluminiumsfolie og fyld med flødeost, chokolade og revet kokosnød eller med jordnøddesmør, kiks og nødder.

Chokolade topping

Fyld bananen til randen med chokoladestykker, grill i 5-10 minutter og top med mynteblade og ristede hasselnødder. Top til luksus med en kugle af vaniljeis.

Grillet banan i aluminiumfolie med chokolade, hasselnødder og vaniljeis

Lignende opskrifter

Rødbedehummus 17.09.2020

Sunde, cremede, vegetariske kikærterhummus

Spekulatius kan man købe, men det behøver man ikke. Vores forslag: Bag dine egne småkager til jul!

Nybagte boller til morgenmad