Startside > Opskrift > Grillet bras I bagepapir
print

Grillet bras I bagepapir

Med Toppits® bagepapr griller du klassiske retter på ny måde

At grille fede fisk, store bøffer og sprøde grøntsager i pakker med aluminiumsfolie giver et perfekt resultat - at det er vores foretrukne måde at tilberede i sommermånederne er ingen hemmelighed. Men vidste du, at du kan bruge bagepapir til de samme saftige resultater? Toppits® bagepapir er ideelt til retter, der skal koges langsomt over indirekte varme - som fisk, da det let bliver tørt ved for høje temperaturer. Her viser vi, hvordan du formår at grille en lækker fisk, som du derefter smukt serverer i den brune pakke.

Ingredienser

til 4 portioner
4  stk Hele forel/andet fisk
2  st citroner (økologiske)
1  st fennikel
   havsalt, peber
   citronjuice
   persille
   olivenolie
Forberedelse
40 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Grillet fisk i pakke af bagepapir

Trin 1:

Placer to lag Toppits® bagepapir ved siden af ​​hinanden og smør dem med ca. 1 spiseskefuld olivenolie hver. Skyl brasen i koldt vand og tør med papirhåndklæder. Vask derefter citronen og skær den i tynde skiver. Rens fennikel, skær i tynde skiver og bland med salt, peber og citronsaft. Sæt fennikelmassen til side

Fisk på grillen i bagepapir

Trin 2:

Læg fennikel, persille og et par citronskiver på bagepapiret. Drys med salt og peber, og anbring derefter brasen på lagene. Skær et snit i fiskens mave, og fyld åbningen med fennikel. Dæk derefter brasen med det, der er tilbage af fennikelblandingen, citron og persille og drys med yderligere salt. Fold derefter papiret i en pakke over fisken, og fold siderne. Luk pakkerne med aluminiumsklemmer.

Trin 3:

Derefter grilles fiskepakken langsomt over indirekte varme. Du placerer briketter eller trækul på hver side af grillen og derefter maden midt i grillen, så varmen ikke bliver for høj. Tilbered ved ca. 200° C i 20 minutter.

Tip: Husk, at du ikke har brug for superhøje temperaturer ved omkring 400° C for at få succes med dine grillede retter. Dette gælder også retter som pizza og steaks. Hvad du ønsker er den lækre røgede smag - ikke forkullede fødevarer, der ryger..

Grillet frisk med fennikel og citron I bagepapir

Lignende opskrifter

Saftig nydelse med frisk rosmarin

Intet efterår uden at spise suppe på græskar. Med et par enkle tricks kan du peppe din foretrukne topping op og få en udsøgt suppe på kolde dage.

Spekulatius kan man købe, men det behøver man ikke. Vores forslag: Bag dine egne småkager til jul!