Fryseposer fra Toppits er perfekte til at opbevare frosen frugt

Fordele med Toppits® fryseposer

 • checkLet afregning til individuelle fryseposer
 • checkSmidig påfyldning takket være fleksibel bund
 • checkSikker beskyttelse af aromaer, vitaminer og næringsstoffer
 • checkFryseposernes specielle folie i tre lag giver en ordentlig beskyttelse mod frysebrand
Bevar den gode smag med fryseposer fra Toppits

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Volumen
  Indhold
 • fryseposer
  1l
  60 poser
 • fryseposer
  2l
  40 poser
 • fryseposer
  3l
  35 poser
 • fryseposer
  6l
  25 poser
 • fryseposer
  8l
  15 poser

Tip til brug af fryseposer

Toppits® fryseposer og Foodsaver App-video

Da din velsmagende mad og tallerkener kan opbevares og opbevares i lang tid, takket være fryseposerne, er der også en risiko for, at de bliver glemt. , så du bliver nødt til at smide dem væk.

Toppits® har udviklet en perfekt løsning på dette problem: den gratis Foodsaver-app. Med dette har du altid fuld kontrol over og oversigt over din egen fryser. Derudover kan hele familien bruge appen - så alle ved, hvad der er tilbage, og ingen godbidder glemmes!

Særligt praktisk takket være bunden af ​​fryseposen

Toppits® fryseposer er den perfekte løsning til frysning af al din gode mad, og takket være deres fleksible bund er det let og praktisk at fylde fryseposerne.

Riv en frysepose af rullen, fyld den med lidt luft, og fryseposen vil stå oprejst uden behov for at holde den, så du har begge hænder fri igen. Det er både praktisk, og du slipper for at maden lander uden for fryseposen, når du fylder den. Derudover har Toppits® en masse andet frysetilbehør, der hjælper videre, såsom lukningsklemmer og fryseklips.

Optøning i Toppits® fryseposer?

Vidste du, at Toppits® fryseposer også er gode, når du vil optø kager? Placer de frosne godbidder i ovnen og start kold luft - optøningen accelereres, så du kan nyde dine yndlingskager hurtigere.

Mere inspiration

Sådan bliver din sommerforkælelse afvekslende!

Høsttid 10.09.2020

Frugt og grønt i sæsonen

Korrekt opbevaring med Toppits®: spisekammer

Relaterede produkter

SafeLoc® fryseposer med dobbeltlukning

Den integrerede dobbeltlukning med SafeLoc® fra Toppits® betyder, at den genlukkelige frysepose lukkes og åbnes let. Påfyldning af fryseposen er meget ...

Flower Muffins

Spis med øjnene! Fra sød til hjertelig, delikat til dekorativ: disse blomsterboller er højdepunktet på et kagebord med kærlighed.

Selv under ...

Isterningeposer

Sådan er det enkelt: fyld isterningeposen og luk den hurtigt med den praktiske selvlukning. Med det praktiske åbningshjørne forbliver hver isterning ...

Overtrækshætter

Toppits® overtrækshætter med elastisk bånd, der passer til store skåle, skåle og tallerkener og hold mad frisk på en smart og fleksibel ...