Startside > Produkter > Stabile muffinsforme

Stabile muffinsforme

Altid i god form

Takket være det specielt foldede papir er de farverige og stabile muffinsforme fra Toppits® så robuste, at de kan bruges fuldstændigt uden muffinsbakker.

Du behøver ikke længere at bruge pladskrævende muffinsbakker, det er nok, at du bruger de robuste, stabile muffinsforme. Især hvis du vil bage mange muffins, for eksempel til børnefester, er de stabile muffinsforme fra Toppits® et ideelt valg.

De farverige stabile muffinsforme er også perfekte som dekoration på kagebuffeten - de er også gode for øjet!

Dej forberedes til stabile muffinsforme fra Toppits

Fordele med Toppits® stabile muffinsforme

 • checkMuffinsformene står stabilt - selv uden muffinsplade
 • checkVarmebestandigt op til 220 ° C
 • checkKlæber ikke, og fedtet trænger ikke ind
 • checkFremstillet af FSC®-certificeret papirmasse
Muffins som bages med Toppits stabile muffinsforme

Pakkestørrelse

 • Betegnelse
  Indhold
  Format
 • Muffins
  24 stk
  Ø 7 cm

Tip til brug af Toppits® stabile muffinsforme

Stabile papirforme helt uden silikone

Funktionen, der er særlig speciel ved Toppits® stabile muffinsforme, er den specielle foldeteknik på papiret. Du kan nu bage muffins fuldstændigt uden kunstige materialer, såsom silikone, i en stabil og sikker form.

Muffinsene kan serveres direkte i Toppits® stabile og farverige forme - en kombination af glæde for både øje og mund.

Gode delikatesser med stabile muffinsforme

Takket være dens stabilitet er Toppits® muffinsformer også meget velegnede til andre velsmagende kager, såsom græske muffins eller kartoffelmuffins. Prøv muffins med skinke og bacon med ost, salt og peber - perfekt til en frokost på farten, en dejlig picnic eller udflugt.

En lille speciel version er spaghettibønner i muffinsform. Kun fantasien, smagen og smagen stopper det, du lægger i. Grøntsager, bær, ost, nødder, skinke. Ligesom med en æggekage kan du blande ingredienserne med æg i en omrøring.

Fyld derefter de stabile muffinsforme fra Toppits® og sæt i ovnen. Når det er gjort, har du gode, næringsrige muffins i farverige former, der gør det nemt for børn at få de grøntsager, de har brug for!

Mere inspiration

Bagte boller og friskt brød uden lang hævning - takket være fryseren.

Bagepapir kan meget mere, end du tror. Med den rigtige teknik kan man forvandle det til muffinsforme eller klippe det til, så det passer ned i din runde kageform. Sådan gør du.

Relaterede produkter

Bagepapir, ark

Tag et ark ud, dæk bagepladen og begynd at bage: vores nye bagepapir i lag med en skridsikker overflade gør bagningen endnu lettere. Papiret glider ikke ...

Flower Muffins

Spis med øjnene! Fra sød til hjertelig, delikat til dekorativ: disse blomsterboller er højdepunktet på et kagebord med kærlighed.

Selv under ...

Sprøjteposer

Pynt, garner og varier. Kun din fantasi og kreativitet sætter grænser for de mønstre, du kan sprøjte på dine saftige kager, søde muffins og lækre ...