Bedst til rester
I køleskabet holder gulerodsrouladen godt i op til fem dage - bare sørg for at dække den ordentligt med plastfolie så det ikke smager af andre fødevarer. Du kan også fryse kagen (med frosting!) I 3-6 måneder.
Fantastisk saftig klassiker - i ny forklædning!
Gulerod: en god råvare, vi har masser af, og som også er meget venlig for både mave og tegnebog. Benyt afgrøden på den bedste måde: opgrader den så populære gulerodskage til en gulerodsroulade! Den sædvanligvis crunchy grøntsag gør rouladen ekstremt saftig, og med dens syrlige fyld lavet af flødeost, lover vi, at den bliver en ny favorit til kaffen.
Anbefalede produkter
Trin 2:
Riv gulerødderne fint. Pisk æg og sukker fluffily.
Trin 3:
Bland mel, kanel og bagepulver i en separat skål. Tilsæt først mælk i det slagne æg, derefter melblandingen og til sidst gulerødderne.
Trin 4:
Smør en Toppits® bageplade med smør, og spred dejen jævnt over papiret. Bag kagen midt i ovnen i cirka 3-5 minutter - kagen skal kun få lidt farve.
Trin 5:
Når kagen er klar til at bage, tag den ud af ovnen og drys sukker over kagen. Læg et nyt bagepapir oven på kagen, og vend det på et trådstativ. Træk forsigtigt det første papir af, og lad kagen afkøle.
Trin 6:
Nu er det tid til den syrlige fyld. Pisk stuetemperatur smør sammen med flødeost. Tilsæt flormelis og vanillesukker. Gem noget til sprøjtning.
Trin 7:
Fordel fyldet jævnt over hele kagen. Rul ved hjælp af bagepapiret kagen sammen i længden, klem let for at fastgøre kagen og læg samlingen nedad. Sæt det i køleskabet, og lad det sætte sig lidt, og drys derefter lidt god flødeostcreme ovenpå. Top med revet gulerod. Klar!
I køleskabet holder gulerodsrouladen godt i op til fem dage - bare sørg for at dække den ordentligt med plastfolie så det ikke smager af andre fødevarer. Du kan også fryse kagen (med frosting!) I 3-6 måneder.
Lignende opskrifter